Naar boven

Nijkerk

Over Nijkerk

Na bijna 11 jaar op de Vetkamp, is Inkstation Nijkerk vanaf maart 2016 te vinden op Langestraat 50. Deze winkel is 3x groter dan de winkel op de oude locatie en biedt een ruim assortiment printers, cartridges, kantoorartikelen en computeraccessoires. 
Daarnaast vindt u bij Inkstation Nijkerk een servicebalie waar u zelf kunt scannen, printen, kopiëren en lamineren.

Voor het navullen van inkt en tonercartridges is Inkstation Nijkerk het juiste adres. Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dan het origineel. Daar zijn we trots op!

Naast inkt- en tonercartridges vindt u in onze winkel op de Langestraat een groot assortiment aan printers, (foto)papier, cd’s, computeraccessoires en kantoorartikelen. En hebben we iets niet in de winkel, dan is het zo voor u besteld!

Wilt u snel weten hoe u goedkoper kunt printen? Ontdek het hier.
U kunt op onze website gelijk uw bestelling plaatsen en door ons laten verzorgen. Vaste klanten kunnen we op rekening leveren, informeer naar de voorwaarden in de winkel. U kunt ook een email sturen naar welcome@yourinkstation.nl met uw printer- en/of uw cartridgenummer opdat we u onze lage navul- of nieuw prijs kunnen doorgeven.
Veluwe zegels inlever- en verkooppunt:
U kunt in deze winkel ook terecht voor de Veluwe zegels van Inclusief Gresbo Post.

Betaalmogelijkheden:

– pin
– contant
– creditcard
– Inkstation cadeaukaart
– Nijkerker kadobon


Onze merken

Brother, Bruynzeel, Canon, Correctbook, Dell, DesQ, Duracell, edding, Epson, Herma, HP, IBM, Infoprint, Konica Minolta, Navigator, Kyocera, Lamy, Leuchtturm1917, Lexmark, Oki, Olivetti, Oxford, Panasonic, Philips, Pritt, Rapid, Rexel, Ricoh, Sagem, Samsung, Sharp, Tally Genicom, Steinbeis, Tombow, Toshiba, Verbatim, Xerox.

Andere filialen in de buurt

(+/- 11.5km)
Leusderweg 196
3817 KE Amersfoort
(+/- 11.7km)
Langstraat 101
3771 BD Barneveld
(+/- 13.3km)
Steenhoffstraat 61 a
3764 BJ Soest