Naar boven

Zijn huismerk cartridges navulbaar

Deze vraag krijgen we zeer regelmatig, en dat is ook niet zo gek. Immers het navullen van ook huismerk cartridges ( of alternatieve cartridges / B merk cartridges ) met inkt is goed voor de portemonnee en het milieu.


 
Het navullen van huismerkcartridges komt dagelijks voor.

Veel huismerk inktcartridges zijn door ons navulbaar, welke niet navulbaar zijn zetten we hieronder op een rij:

*Brother inktcartridges, deze cartridges worden veelal nagemaakt waardoor de kans op lekkage groot is. Wij hebben in onze winkels dan volop originele Brothercartridges nagevuld op voorraad. Deze originele Brothercartridges zijn dan wel weer goed navulbaar, 10 keer of meer komt zomaar voor! En uw printer ziet deze Brother inkjetcartridges weer voor vol en nieuw aan.

*Epson cartridges, op deze cartridges zit een chip met elektronica die zich lastig laat resetten. De kans op een storing vinden wij te groot. We hebben voor deze Epsons wel een prijs alternatieve cartridge. Al wil ik erbij zeggen: ook bij huismerk Epson cartridges is de kans op een storing aanwezig. Daarom verkopen wij ook alle Epson cartridges origineel nieuw in onze Inkstationwinkels, voor probleemloos printen met elke Epsonprinter.  
 

Dus zijn de cartridges van onder andere HEMA, PrintAbout, Quantore, Second Life, 123inkt, Kruidvat, Wecare, Q-nomic, Goedkoopprinten, Coolblue, Inkt.nl of Go4Inkt navulbaar? Neem de lege cartridges mee naar de winkel, we vertellen u er graag alles over.


Wat te doen als u een tonercartridge leeg heeft, klik hier.
Wat te doen als u een inktcartridge leeg heeft, klik hier.

Wat kan ik besparen?

Ontdek het hier!