Naar boven

Your Inkstation Printservice

Wat is Your Inkstation Printservice?

De Your Inkstation Printservice is onze gratis printservice. Deze service is speciaal voor mensen die zich geen printer thuis kunnen veroorloven.
Of het nou gaat om een werkstuk voor school, kopieën van een CV voor een potentiële werkgever of andere documenten die u nodig heeft. Your Inkstation helpt u hier graag bij.

Hoe werkt Your Inkstation Printservice?

Via het formulier stuurt u ons uw gegevens en de documenten die geprint moeten worden. Stuur uw document(en) naar ons door als 1 PDF bestand. Werkt u vanuit word of excel sla dan eerst uw bestand op als PDF.
U kunt bij het uploaden aangeven in welk van onze winkels u het printwerk wenst op te halen. Zodra uw documenten geprint zijn krijgt u bericht van ons en kunt u geheel kosteloos uw printwerk in de gekozen winkel ophalen.

Wat zijn de voorwaarden?

-        Wij printen één opdracht per maand per huisadres.
-        Wij doen ons best uw printwerk binnen max. 3 werkdagen gereed te hebben.
-        Alle documenten worden in mono (zwart-wit) afgedrukt.
-        Wij garanderen discretie en verwijderen alle ingezonden documenten direct na het printen.
-        Wij printen het document zoals wij deze ontvangen en controleren documenten niet op schrijffouten en bewerken deze niet.
-        Wanneer een document uit meerdere pagina’s bestaat printen wij dubbelzijdig.
(Wilt u enkelzijdige prints dan kan u dit aangeven bij de opmerkingen.)
-        Your Inkstation kan te allen tijde een printopdracht weigeren wanneer we vinden dat er niet aan de voorwaarden wordt voldaan
of misbruik van de service wordt gemaakt.

Hoeveelheid prints per opdracht

We printen met plezier uw opdrachten uit, maar we moeten wel enkele limieten stellen om te zorgen dat we genoeg tijd, inkt en papier overhouden.
Zo printen we per huisadres maximaal één printopdracht per maand.      

Schoolwerk (opdrachten/ werkstukken voor school en studie)                  max. 20 pagina’s
of
Werkgerelateerd (sollicitatiebrief, CV)                                                               max. 20 pagina’s
of
Overig ; na goedkeuring                                                                                     max. 10 pagina’s


LET OP Wij printen geen:

Om uw gegevens te beschermen en om veiligheidsredenen printen wij geen: kopieën van paspoort/ID-kaart/rijbewijs, medische gegevens en bank gerelateerde gegevens. Ook documenten die op een andere achternaam staan dan die van de aanvrager, zullen wij weigeren. Commerciële uitingen in al zijn vormen zullen wij ook weigeren. Zoals verzendlabels, reclame en wedstrijdgerelateerde prints. Wij verzoeken u deze dan ook niet in te sturen. Wanneer wij deze documenten ontvangen zullen wij deze direct verwijderen.

Voor vragen of het insturen van een te groot document, mailt u naar welcome@yourinkstation.nl
Wilt u geen gebruik maken van deze service, maar wel wat printen. In onze winkels in Amersfoort, Barneveld, Nijkerk en Soest hebben we een servicebalie, lees hier meer informatie.