Naar boven

Win een surfboard

Deze zomer geven we een BIC surfboard weg!  DEZE ACTIE IS AFGELOPENWat zijn er veel inzendingen geweest, online en in de winkels. Echt mooie reacties mogen ontvangen op deze BIC actie: maak kans op een heus surfboard!
 
Nu kan er maar 1 de winnaar zijn en dat was Marijt uit Amersfoort. We zijn met veel plezier het board bij haar thuis wezen afgeven. Wat is ze er blij mee. En zo was het weer een mooie, geslaagde BIC actie!
 
Zo weet u, voor BIC schrijfwaren bent u bij Your Inkstation aan het juiste adres. Dank aan BIC voor het beschikbaar stellen weer van deze super leuke prijs.


Misschien sta jij deze zomer nog wel op dit mooie surfboard. Het BIC surfboard is 2.13 meter lang en heeft een winkelwaarde van € 250,-
En deze zomer nog gaan we er één weggeven!
Om kans te maken hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel meter Tipp-Ex® correctie tape zit er totaal in deze bol? - - - - - - - - - - - - -  >

Hint: Er zitten 30 minirollers in, maar hoeveel meter is dat bij elkaar 😊? 
Met de Tipp-Ex®-correctietape maak je nauwkeurige, schone correcties die direct drogen en die je meteen opnieuw kunt beschrijven. De roller heeft een doorzichtige behuizing en een lengte-indicator, zodat de tapelengte zichtbaar en controleerbaar is. De reukloze en PVC-vrije tape is veilig voor kinderen en zit in een handige houder die de vorm heeft van een kleine muis. Je kunt de correctietool moeiteloos met beide handen vasthouden, om de muis soepel over de pagina te laten glijden. Zo krijg je nette tape die niet scheurt of breekt.
De tapes zijn gewoon te koop in onze winkels voor € 1,95 per stuk. 

Meedoen kan via het formulier onderaan deze pagina. Of loop in één van onze winkels naar binnen en vul het deelnameformulier in. De bol met Tipp-Ex® is ook live te bekijken in onze winkels.
Meedoen kan tot en met zaterdag 13 augustus 2022. Alle inzendingen gaan in een grote box.
Uit de juiste inzenders wordt in de 2e helft van augustus 2022 een winnaar getrokken*
De winnaar zullen we telefonisch of per mail op de hoogte brengen.

* De kleine letters:
Meedoen kan via het formulier onderaan deze pagina of via een deelnameformulier in onze winkels. Meedoen is gratis en je mag zo vaak meedoen als je maar wilt. Over de uitslag wordt voor de rest niets gecommuniceerd. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere goederen. Je gegevens worden alleen gebruikt om je te kunnen inlichten mocht je de winnaar zijn of om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, wanneer je hier toestemming voor geeft.