Naar boven

Samen voor KiKa

Papier kopen voor KiKa

Onze groothandel Quantore viert dit jaar haar 100e verjaardag. Een bijzondere mijlpaal. Omdat ze ook weten dat veel dingen in het leven niet vanzelfsprekend zijn, gebruiken ze dit jubileum als een mooie aanleiding om iets goeds te doen. Om iets te betekenen voor een ander. Daarom doneren ze € 0,10 per verkocht pak Quantore Economy papier aan Stichting KiKa. KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. “En dat is belangrijk”, zeggen ze, “want wij wensen iedereen een mooie leeftijd toe.”
 
Quantore economy A4 80 grams papier is mooi helderwit kwaliteitspapier, geschikt voor elke printer en kopieerapparaat. In een pak zitten 500 vel.  Het papier voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706.  FSC-gecertificeerd. En heeft een witheid van CIE153.

Wij van Inkstation supporten deze actie. Daarom hebben wij dit papier ook ingekocht en in al onze winkels en in onze webwinkel nu voor je op voorraad. Laten we er samen een geslaagde actie van maken!

Bestel een pakBestel een doos

                       Bestel een pak                                                   Bestel een doos à 5 pakken

 

Kleuren voor KiKa
Kleuren voor KiKa
Ook alle kinderen roepen we op om te helpen. Print de gratis kleurplaat, of haal deze op in één van onze winkels. Kleur deze kleurplaat daarna zo mooi mogelijk in, of versier deze. Maak een foto van het eindresultaat en deel deze online op social media(natuurlijk wel openbaar) met de hashtag #quantorevoorkika.

Degene met de mooiste kleurplaat wint een door Quantore samengesteld knutselpakket.

Dit is een actie vanuit Quantore, die wij als Inkstation graag ondersteunen en supporten. Op www.quantore.nl/quantore-voor-kika vind je meer informatie over de voorwaarden van de actie. Samen in actie voor KiKa!