Naar boven

Printers

Wij zijn Brother dealer, in onze winkels hebben we veel printers van Brother voor u klaar staan.
We verkopen graag Brother om een aantal verschillende redenen. Als eerste is, de afdrukkwaliteit van Brother kan zich echt meten met de top in de markt. We hebben in elke winkel een aantal afdrukvoorbeelden van foto’s die met door ons nagevulde cartridges zijn afgedrukt. U zult versteld staan van de kwaliteit. Daarnaast zijn de cartridges van Brother veelal voorzien van een grotere inhoud dan van andere merken. Oftewel, per vulling doet u gewoon veel langer. Daarbij zijn deze cartridges ook nog eens heel goed navulbaar. En dat scheelt helemaal in de portemonnee. 

Brother komt uit de testen als beste inkjet- en laserprinters én voordeligst in gebruik.
Brother komt goed uit de testen. Tros Radar verkoos begin 2015 Brother printers als voordeligste printers in gebruik. De Consumentenbond riep eind 2015 Brother uit als beste printermerk voor inkjet- en laserprinters.

In onze winkels hebben we een ruim assortiment aan inkjet- en laserprinters van Brother op voorraad staan. Wij geven u graag advies bij het aanschaffen van een nieuwe printer. Alle Brother printers kunnen we u zonder problemen leveren. Maar ook andere merken printers kunnen wij voor u bestellen. Bekijk hier ons uitgebreide webshop printer assortiment.

printertest consumentenbond