Naar boven

PostNL punt


Onze winkel in Nijkerk is een PostNL punt. Laat uw online aankopen bezorgen bij ons PostNL punt en haal deze af wanneer u uitkomt. En wilt u een pakketje versturen of retourneren dan levert u deze gemakkelijk en snel bij ons in.

U kunt bij ons terecht voor:
  • Pakketjes afhalen
  • Pakketjes verzenden
  • Pakketjes retourneren
  • Verzendverpakkingen kopen
  • Postzegels kopen

Een pakket ophalen
Kies wanneer u een online bestelling plaatst voor afhalen bij een PostNL punt en selecteer Your Inkstation Nijkerk. U ontvangt bericht wanneer uw bestelling bij ons PostNL punt voor u klaar ligt. Neem altijd uw legitimatie mee wanneer u een pakket ophaalt.

Een pakket versturen 
Een pakket versturen naar een adres in Nederland, maar ook naar het buitenland, kan eenvoudig en snel bij het PostNL punt. Hoe het werkt leest u op de website van PostNL.

Postbuslevering

Het is ook mogelijk om pakketten naar een postbus te versturen. Geadresseerden kunnen dan vanaf 8:00 uur 's morgens al over hun zendingen beschikken.

Vandaag verstuurd, de volgende dag al bezorgd (standaard verzending)
Wanneer u op werkdagen een pakket verstuurt, streeft PostNL ernaar deze de volgende dag te bezorgen. U volgt uw pakket online via de Track & Trace van PostNL. Op zaterdag bezorgt PostNL ook. Pakketten die u op zaterdag aanbiedt, bezorgt PostNL op dinsdag. 

Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan biedt PostNL het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' op het pakket en PostNL levert het niet af bij de directe buren wanneer de geadresseerde niet thuis is.
Als het afleveren bij de buren niet lukt dan kunt u het ophalen bij een postkantoor in de buurt.