Naar boven

Navullen per post

Door het Corona virus blijven we allemaal zoveel mogelijk thuis. Onze winkels zijn zolang het verantwoord is en wordt toegestaan, gewoon geopend. Maar ook voor iedereen die nu niet naar onze winkels toe wil of kan, staan we klaar.

Via onze webwinkel bestelt u printers, cartridges, papier, computeraccessoires en heel veel kantoorartikelen. Deze worden netjes thuis geleverd. 

Ook willen we het navullen van inkt-en tonercartridges tijdens deze periode mogelijk maken door middel van het opsturen van cartridges. Wij vullen de cartridges weer na en sturen deze per post weer retour.
Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier.

Stuur de lege inkt- en.of tonercartridge(s) naar dit adres:
Inkstation
Vrouwenweg 27C
3864 DZ  NIJKERKERVEEN
Maak hier een PostNL verzendlabel aan.

Hoe te verpakken?
Zorg dat de inkt- en/of tonercartridge(s) goed, stevig, maar ruim in verpakkingsmaterialen worden verpakt. Ook een lege cartridge kan nog  inkt of poeder afgeven. Verpak de cartridge het liefst eerst in keukenpapier of het kapje dat we in onze winkels na het vullen er op plaatsen. Verpak de cartridge daarna nog in plastic, voor deze in de stevige verzendverpakking gaat. 

Welke informatie bijsluiten?
We hebben duidelijke adresgegevens nodig zodat we de gevulde cartridge(s) weer netjes retour kunnen sturen. Ook is een 06-nummer of emailadres nodig zodat we contact kunnen opnemen bij eventuele vragen. Klik hier voor een printbaar formulier.

Hoelang tot de cartridges gevuld terug zijn?
Reken hier op 3- 5 werkdagen nadat je de cartridges opstuurt. We proberen de cartridges direct op de dag van ontvangst na te vullen, indien mogelijk, en weer in te leveren bij een PostNL punt. 

Wat kost het?
De navulprijzen zijn dezelfde prijzen die we in de winkels hanteren. We sturen de cartridges met bijgesloten factuur op, die met 10 dagen voldaan dient te worden. Bij leveringen onder de € 35,- rekenen wij een bijdrage van € 5,-  in de verzendkosten.  Boven de € 35,- is het gratis.

Wat als de cartridge niet gevuld kan worden?
Wanneer een cartridge niet gevuld kan worden door bijvoorbeeld uitdroging, zullen we hier telefonisch/per mail contact over opnemen. Cartridges die niet gevuld kunnen worden, zullen we weggooien in speciale recylebakken.

Wat kan ik besparen?

Ontdek het hier!