Naar boven

Koop Leitz of Esselte producten en ontvang een kado!


DEZE ACTIE IS AFGELOPENLeitz en Esselte delen kado's uit! 
In onze winkels en webshop kunt u terecht voor producten van Leitz en Esselte, dé merken in kantoorartikelen.
In onze webshop bieden we een zeer ruim assortiment, van perforator tot brievenbak en ordner tot schaar.


Koopt u voor € 25,- exclusief BTW / € 30,- inclusief BTW aan Leitz of Esselte producten, dan krijgt u gratis een Leitz cosy muis t.w.v 20,- kado.
Koopt u voor € 80,- exclusief BTW/ € 100,- inclusief BTW aan Leitz of Esselte producten, dan krijgt u gratis JBL draadloze oordopjes t.w.v € 55,- kado.
Het enige wat u hoeft te doen, is de factuur goed te bewaren en uw kado aan te vragen voor eind maart 2023. De producten moeten gekocht zijn tussen november 2022 en februari 2023.

Bij Leitz producten gaat u naar www.leitz.com/love om uw kado aan te vragen.
Bij Esselte producten gaat u naar www.esselte.com/love om uw kado aan te vragen.Bij aankoop van €25* aan Leitz of Esselte producten:
Leitz Cosy Draadloze Muis t.w.v. €20 kado

De Cosy SureTrack ™ dual draadloze muis zorgt voor nauwkeurige tracking op elk oppervlak en beschikt over meerdere connectiviteits-, beveiligings- en personalisatie-opties, zodat hij zich aan jouw werkwijze kan aanpassen. Deze computermuis van topkwaliteit is de perfecte aanvulling op jouw (thuis)kantoor om ervoor te zorgen dat je de hele dag ontspannen en productief blijft.

* €25 exclusief BTW of €30 inclusief BTW

 
Bij aankoop van €80* aan Leitz of Esselte producten:
JBL Wave 200 draadloze oordopjes t.w.v. €55 kado

Nog betere work-outs met het geluid waar je van houdt! Geniet van krachtig JBL Deep Bass-geluid en de vrijheid van volledig draadloos luisteren, tot wel 20 uur lang met de JBL Wave 200TWS. Neem jouw wereld met je mee. Met slechts één tik op het oordopje kun je telefoongesprekken en muziek beheren en je stemassistent activeren. En met de dubbele aansluiting kun je een van beide oordopjes gebruiken en de batterijduur sparen. Dankzij de ergonomische vorm is de JBL Wave 200TWS ultralicht, comfortabel en klaar voor gebruik.

 * €80 exclusief BTW of €100 inclusief BTW

 
Voorwaarden:
Koop tussen 1 november 2022 t/m 28 februari 2023. Vraag uw kado aan voor 31 maart 2023.
Per huishouden wordt 1 kado verzonden. 
Alle inzendingen moeten vergezeld zijn van een aankoopbewijs. Het aankoopbewijs moet de volgende info bevatten: de aangekochte producten, uw naam, bedrijfsnaam en adres.
Het cadeau wordt uiterlijk 56 dagen, nadat het correcte aankoopbewijs werd ontvangen, opgestuurd naar de deelnemer.
Geen contant geld of andere alternatieve geschenken zijn beschikbaar.