Naar boven

Heeft u een Inktcartridge leeg?

Mijn inktcartridge is leeg!


Probeer deze met 1 tot 2 weken na te komen vullen. Omdat inkt veelal op waterbasis is, kan het kleine beetje inkt dat in de cartridge of printkop achterblijft gaan opdrogen wat tot verstoppingen kan gaan leiden. En dat willen we nu graag voorkomen. Als u nog niet bij ons geweest bent, wikkel de lege cartridge in een stuk keukenpapier en doe hem dan in een plasticzakje. Er zal altijd wat inkt uitlopen en die trekt dan in het papier. Dat is goed. Als de inkt nergens anders in kan trekken dan bestaat de kans dat, bij een kleurencartridge, er bv gele inkt in de kanalen komt van het blauw. Dan onstaat er kleurvermenging in de cartridge zelf en dit is lastig op te lossen.

Bent u al wel eens eerder cartridges na wezen vullen bij ons, dan heeft u gezien dat we er een beschermkapje om gedaan hebben. Bewaar dit kapje en sluit er de cartridge mee af voordat u hem in een plastic zakje stopt.

Als u met een lege inktcartridge bij ons komt voor het navullen ervan, dan zullen wij onze kennis en kunde er op los gaan laten. We zorgen er dan voor dat de juiste inkt in uw cartridge komt, We hebben meer dan 40 verschillende soorten inkt klaarstaan. Dus een 40 zwart, 40 cyaan etc etc. Een universele inkt is er gewoon niet. Dit zorgt er wel voor dat we nog moeiteloos een HP 26 ( van eind jaren 80, vorige eeuw ) tot de nieuwste HP 305 ( van juli 2020 ) na kunnen vullen. Net naar gelang de cartridge is opgebouwd, vullen we door de printkop heen. Of we maken de opening vrij die er al inzit tot aan zelf een opening erin maken. Dit alles is handwerk, we werken niet met vulmachines. We zorgen dat als er een chip op een cartridge zit die door ons gereset kan worden, dat dit ook gebeurt. Hierdoor ziet uw printer dan een gevulde cartridge weer als nieuw. Voor de cartridges die we niet kunnen resetten, daarvoor hebben we veelal goede tips ter beschikking die ervoor zorgen dat u probleemloos kunt printen.

We verpakken de gevulde cartridge altijd weer netjes en correct opdat u hem eventueel voor een lange periode goed kunt bewaren.Het navullen van inktcartridge is handwerk. Dat doen we graag.Meer weten? Klik rustig verder.

Welk type printer heeft u in het gebruik?

Wat kan ik besparen?

Ontdek het hier!