Naar boven

Betaalinformatie

Veilig betalen via een beveiligde verbinding.

Tijdens het invoeren van uw bestelling tot en met de betaling is de verbinding tussen uw computer en yourinkstation.nl beveiligd. Via SSL worden alle bestel- en betaalgegevens versleuteld verzonden. U herkent deze veilige SSL-verbinding aan het slotje in uw browser. Zo weet u zeker dat alle persoonlijke gegevens alleen worden verzonden aan YourInkstation.nl

We werken samen met Docdata Payments, dit verzekert u ervan dat alle financiële afhandelingen van uw bestelling via een beveiligde verbindingen tot stand komt en dat uw privacy gewaarborgd is.Vooruit betalen met iDeal.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Alle gebruikers van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Triodes Bank en SNS bank kunnen met iDEAL betalen.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst uw bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Veilig betalen

Bij www.yourinkstation.nl maken wij uitsluitend gebruik van de bekende en volledig betrouwbare betaalwijzen zoals iDeal. Deze zogenaamde SSL beveiliging garandeert dat uw betaalgegevens veilig zijn. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw gegevens versleuteld verstuurt.

Hoe werkt deze beveiliging?

Uw gegevens worden verzonden via SSL: het Secure Socket Layer - Protocol. Voor de verzending van de gegevens maakt het protocol gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd. Voor meer informatie over iDeal kunt u altijd op deze website terecht.Betalen met uw creditcard:

Voor het betalen met creditcard wordt 3% van het aankoopbedrag in rekening gebracht.

Vooruit betalen met Visa.


Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Visa hanteert extra beveiliging, Verified by Visa. Klik hier voor meer informatie.

Vooruit betalen met Mastercard.

Om middernacht een boek kopen? Uw vakantie boeken vanuit uw gemakkelijke stoel? Geniet van de grenzeloze vrijheid van het online kopen met uw MasterCard creditcard. U kunt via internet betalen, precies zoals u dat in winkels gewend bent.

Online betalen is bovendien veilig, dankzij het zogenaamde SSL- systeem en de MasterCard Secure Code. Lees er meer over op deze website. MasterCard wenst u alvast veel winkelplezier.


Vooruit betalen via Maestro.

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.

Wilt u meer informatie over deze betaalmethode, klik hier.


Betalen met PIN / contant / Inkstation cadeaukaart in de winkel.

Als u ervoor kiest om uw bestelling in de winkel van uw keuze op te komen halen dan kunt u daar uw bestelling afrekenen. U kunt in elke winkel met PIN, contant of met de Inkstation cadeaukaart betalen. 

Voor alle voorwaarden verwijzen we u graag door naar onze algemene voorwaarden.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen via het volgende emailadres: welcome@yourinkstation.nl


Gegevens van Inkstation Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.

Tilssons B.V., Handelsnaam Your Inkstation is statutair gevestigd:
Nijverheidsweg 24 A
3762 ER te Soest

BTW nr.: 8198.203.62.B.01 / K.v.K.: 32139154 / Bank: NL08 ABNA 0846 5122 38 / Bic: ABNANL2