Naar boven

Besparen begint hier: navullen van inkt- en tonercartridges

Breaking news!

Bent u opzoek naar nieuwe, originele cartridges? Wij hebben veel, zoniet alles nog gewoon op voorraad. Wilt u het zeker weten? Bel/mail, we helpen u graag!


Heel veel cartridges zijn door ons ter plekke navulbaar in onze Inkstation winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest. Klik hier voor de adressen en telefoonnummers van de winkels. U kunt zo tot 80% op de nieuwprijs van een cartridge besparen.

Wat u eventueel kunt doen, kijk in onze webshop. Als uw inkt- of tonercartridge navulbaar is dan staat er bij de prijs van de nieuwe cartridge ook de navulprijs. U ziet dan gelijk wat u bespaart door uw cartridge door ons na te laten vullen. U neemt uw eigen lege cartridges mee naar de winkel en wij vullen deze voor u na. Klaar terwijl u wacht.

Informeer hier naar wat u kunt besparen door het laten navullen van uw cartridge als u het niet zo snel kunt vinden. Er opent zich een nieuw scherm.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken in onze Inkstation Winkels niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal types inkt is beter beoordeeld dan het origineel. Daar zijn we trots op!

Gemiddeld kan een cartridge 3 tot 5 keer nagevuld worden maar zolang u de afdruk goed vind gaan kunt u na blijven vullen. Het record voor 1 en de zelfde cartridge staat bij ons op 32 keer navullen. Als dat geen besparing is? Het belangrijkste is dat u de lege inktcartridge met 1 tot 2 weken komt navullen. Gevuld zijn cartridges heel goed te bewaren. Lege inktcartridges verdrogen en dat is niet goed voor de levensduur van de cartridge.

Voor de pluimveehouderij vullen we met veel succes de cartridges na die worden gebruikt voor de ei-codering. Tevens verkopen we de Nuovo eiercartridges nieuw. Voor meer informatie of prijzen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Wij staan 6 dagen per week voor u klaar in onze winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.
Door het navullen bespaart u niet alleen veel geld maar ook het milieu! De lege huls/cartridge wordt immers nu door u hergebruikt. Dit is veelal meerdere keren mogelijk.

Welkom!