Naar boven

Kan een cartridge vaak nagevuld worden?

Kan een cartridge vaak nagevuld worden?

 
Wat noem je “vaak”? Met trots kan ik zeggen dat we een klant hebben die al 1 en dezelfde cartridge ( HP 350xl ) voor de 15e keer heeft laten navullen. Een heel verslag heeft deze meneer bijgehouden. De eerste keer, voor deze cartridge, was in augustus 2014.

 
Ik ben erg blij met dit resultaat, ik zal niet zeggen dat dit zo vaak voorkomt maar wel regelmatig. Zeker voor de Brothercartridges, daarvan hebben we er ook die al meer dan 15 keer zijn nagevuld.
 

Dit heeft ervoor gezorgd dat we in 2019 de miljoenste cartridge hebben na mogen vullen. Nieuwsgierig of jouw cartridge ook nagevuld kan worden? Wees welkom in 1 van onze Inkstation winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk of Soest. We vertellen je graag alles over deze en andere type cartridges ( oa Brother, Canon en HP ) om na te vullen.
 

Klik hier om door te geven welke cartridge of printertype je gebruikt. Dan sturen wij je een e-mail terug met de navulprijs. 

#inkstation #kantoorartikelenvooriedereen  #amersfoort #barneveld #bussum #ede #nijkerk #soest  #inkstationNL #yourinkstation  #navullenwerkt #shoplokaal