Naar boven

Kan alles nagevuld worden?

Cor, kan je alles navullen?
Nou, niet alles. Wel heel veel! Ook oudere type cartridges kunnen moeiteloos door ons nagevuld worden. Zoals van de week, deze HP 15. Is toch van een printer die ergens half jaren 90 ( ja, de vorige eeuw ) nieuw gekocht is geweest.

Ik zal niet zeggen dat het dagelijkse kost is, maar met regelmaat vullen we oude HP 15, 17, 20, 23, 26, 29, 45, 78. Of wat gedacht van Epson printers met de T040 en T041. Toen veel verkochte printers die her en der nog steeds hun werk doen.

Bovengenoemde cartridges zijn van printers ouder dan 15 jaar. Nu moet de kwaliteit van de lege cartridge wel goed zijn, anders bestaat de kans dat hij het niet goed gaat doen en dan is dat ook weer zonde. Uit dit rijtje cartridges zijn ook al de nodige nummers niet meer leverbaar door de fabrikant (worden niet meer gemaakt door HP of Epson).

Als je toch nog opzoek bent naar 1 van deze cartridges, neem contact met ons op. Als wij ze niet meer hebben, misschien nog wel een collega-ondernemer die ons eraan kan helpen. Wij geven in ieder geval de moed niet op, we zoeken graag de cartridges voor je op.

Immers, hoe langer je plezier hebt van je oude printer, hoe beter het is voor de portemonnee en het milieu!

En nog opzoek naar nieuwe HP 15? Klik hier, 123 en een verse inkt cartridge is weer in huis.