Naar boven

Hoe krijg ik de mooiste afdruk?

Het navullen van cartridges wordt bij Inkstation gedaan met een hoogwaardige inkt, zodat de kwaliteit bij het afdrukken niet afwijkt van de kwaliteit van een afdruk met originele cartridges.

De consumentenbond keurde sommige van onze inkten zelfs als beter dan het origineel!
Maar net zo belangrijk voor de kwaliteit van uw afdruk is de keuze van het papier. Kies voor papier van een goede kwaliteit. Zeker bij fotopapier kHoe krijg ik de mooiste afdruk?an dit enorm verschil maken. In onze winkels adviseren wij u graag over onze verschillende soorten papier.

Daarnaast is het belangrijk de instellingen in het printmenu aan te passen en het juiste papier te selecteren. Een printer staat standaard op normaal papier. Wilt u een afdruk maken van hogere kwaliteit, kies dan voor inkjetpapier. Gaat u een afdruk maken op glanzend fotopapier, selHoe krijg ik de mooiste afdruk?ecteer deze optie dan ook bij de papierkeuze. Verder kunt u kiezen welke afdrukkwaliteit u wilt gebruiken.

Ook is het aangeraden, wanneer de afdrukkwaliteit wat minder is, het reinigingsprogramma van uw printer te draaien. Meer tips & trucs en een uitleg over het draaien van het reinigingsprogramma, vindt u hier.