Naar boven

Ecozz ecoshopper bij Inkstation

Onze Ecozz Ecoshopper bij Inkstation

De Ecozz EcoShopper; de orginele hebruikbare opvouwbare kwaliteitsdraagtas van 100% rPET


De met een rits afsluitbare Ecoz shopper is een doordachte trendy klassieker met alle moderne features die een shopper van nu moet hebben: een rits die de inhoud van de tas beschermt, doorgestikt op de zoom voor extra draagkracht van maar liefst 20kg, zo sterk als 4 plastic tassen, wasbaar door de unieke printmethode, brede hengels voor extra draagcomfort en vooral duurzaam voor het unieke materiaal!

Onze Ecoshopper kun je opvouwen en makkelijk overal mee naar toenemen. Zo heb je altijd een extra tas in je handtas, in de auto of op kantoor.

Ecozz en het milieu.
Er zijn 3 weggegooide waterflessen nodig voor het maken van een Ecozz ecoshopper: zo draagt Ecozz bij aan het verminderen van de plastic afvalberg én u berspaart op de kosten voor de aankoop van niet duurzame plastic tassen. Kortom, het toekomstbestendige en duurzame alternatief! Goed voor een statement, praktisch en altijd bij de hand, natuurlijk ook leuk als cadeau-idee!
Volop te verkrijgen in onze Inkstation winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest. Wil je weten waar onze winkels zijn, klik hier voor alle adressen.