Naar boven

Voordelig post versturen door heel Nederland?

Voordelig post versturen door heel Nederland?

Dat kan bij ons!
 

Wij verkopen in onze winkels in Barneveld en Nijkerk postzegels met een waarde van 87 cent, deze prijs is inclusief 21% btw! Deze postzegels vindt u hier.  Dus voor ondernemers is dit nu het voordelige alternatief voor PostNL en Sandd ( deze laatste is per 1 februari 2020 niet meer op de markt in Nederland ).


Alle post stukken die door de brievenbus passen en binnen Nederland verzonden moeten worden, kunnen voorzien worden van deze postzegel. Het tijdvak waarin de post bezorgd wordt, die is gelijk aan die van Sandd: tussen de 3 tot 5 werkdagen.
 

Hoe dat we je dit aan kunnen bieden? Deze post gaat via Gresbo, op de Veluwe. Daar werken 300 mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt die op de Veluwe de Gresbo post verzorgen. En buiten de Veluwe? Die poststukken gaan gewoon via PostNL. Hoe mooi is dat?! Bespaar geld en door het gebruik van deze zegel zet je ook nog eens je maatschappelijke beste beentje voor.

 

Wees welkom bij Inkstation Barneveld en Nijkerk voor deze postzegels en meer informatie over deze zegels.

  

 

#inkstation #kantoorartikelenvooriedereen #barneveld  #nijkerk  #inkstationNL #yourinkstation #navullenwerkt #shoplokaal