Naar boven

Inkstation Bussum is het adres in ’t Gooi voor alles voor uw printer.

En dit al ruim 15 jaar. Inkstation Bussum is 1 van de winkels van Inkstation Midden Nederland. Dagelijks komen er in onze winkels tussen de 300 en 500 klanten over de vloer. Voor 6 dagen per week, 52 weken per jaar. 

Waar we echt uniek mee zijn: we vullen lege inkt- en tonercartridges na. Dit is voordeliger dan een huismerk of het originele merk en veel beter voor het milieu. We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuishoort. We werken bij Inkstation Bussum niet met universele inkten, maar met inkt die in uw cartridge thuis hoort!

Gemiddeld kan een cartridge 3 tot 5 keer nagevuld worden maar zolang u de afdruk goed vindt gaan kunt u na blijven navullen. Het record voor 1 en dezelfde cartridge staat bij ons op 32 keer. Als dat geen besparing is? Het belangrijkste is dat u de lege inktcartridge binnen 1 tot 2 weken komt navullen. Gevuld zijn cartridges heel goed te bewaren. Lege inktcartridges verdrogen en dat is niet goed voor de levensduur van de cartridge.

Informeer hier, wat er allemaal mogelijk is voor uw printer. Want ook veel tonercartridges kunnen we met poeder navullen, zodat u ook met uw laserprinter goed en goedkoop door kunt printen.

Al is onze winkel op de Brinklaan 70 in Bussum niet zo groot, we hebben een uitgekiend assortiment aan kantoorartikelen.

En meer: zo ook deze bureau-startset, print onderstaande bon uit en u krijgt deze set mee voor € 10,- in plaats van € 29,95*.


Wat er zoal in deze set zit? Quantore merkcatalogus, schrijfblok, things-to-do-to boekje, liniaal, schaar, balpen, nietmachine, nietjes, ontnieter, perforator, plakbandhouder, rekenmachine en plakband.  Zo bent u in 1 keer klaar voor de inrichting van uw bureau. En u maakt kennis met Inkstation Bussum.

*tip, klik op ctrl-p op uw toetsenbord van laptop of pc en selecteer uw printer en druk op "ok". Dan wordt deze pagina uitgeprint. Of maak een schermprint op uw telefoon en laat hem aan de toonbank zien. En, we hebben volop van deze sets, maar op is wel op.

 
Klik hier voor de snelste route naar Inkstation Bussum voor het fors besparen op uw inkt- en tonerkosten.

 
Onze merken: Brother, Bruynzeel, Canon, Correctbook, Dell, DesQ, Duracell, edding, Epson, Herma, HP, IBM, Infoprint, Konica Minolta, Navigator, Kyocera, Lamy, Leuchtturm1917, Lexmark, Oki, Olivetti, Oxford, Panasonic, Philips, Pritt, Rapid, Rexel, Ricoh, Sagem, Samsung, Sharp, Tally Genicom, Steinbeis, Tombow, Toshiba, Verbatim, Xerox.

Wilt u op de hoogte blijven van alle Inkstation Nieuws?

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan hier, er opent zich een nieuw scherm.

Elke week sturen we u dan een gratis digitale nieuwsbrief toe. Zo bent u als eerste op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen, leuke acties en het laatste nieuws. 
U profiteert dan ook van extra aanbiedingen voor alleen de ontvangers van onze nieuwsbrief.

Mocht u het leuk vinden een gratis cadeau met uw verjaardag te ontvangen dan kunt u uw adresgegevens en geboortedatum ook achterlaten. U zal dan met uw verjaardag een cadeau van ons, in uw brievenbus ontvangen. Wij sturen max. 1 verjaardagskaart per jaar per huisadres.