Naar boven

Brother lc-985 inkt cartridge leeg? Navullen, dat werkt!

Wanneer u in het bezit bent van een Brother inkjetprinter, dan kunt u deze originele cartridges heel goed door ons na laten vullen. Zoals de Brother LC-900, LC-970, LC-980, LC-985, LC-1000, LC-1100 (HY) cartridges.
Dit is naast beter voor het milieu, een stuk voordeliger en ook van betere kwaliteit dan menig huismerk.

Het vullen van cartridges is de meest voordelige oplossing om goed en goedkoop te printen. Dit werkt het beste met originele cartridges, cartridges van huismerken zijn veelal al vaker nagevuld waardoor het aantal keren dat u ze door ons kunt laten navullen sterk wordt beperkt.

Vergelijk de prijzen van nieuwe cartridges met de prijzen van het navullen van cartridges bij onze Inktwinkels. Informeer hier wat er voor uw printer mogelijk is.

De LC-985 cartridges zijn geschikt voor de volgende printers:

Brother DCP-J315W
Brother DCP-J515W
Brother MFC-J265W
Brother MFC-J415W
Brother DCP-J125
Brother MFC-J220
Brother DCP-J140W
Brother MFC-J410

Om uw cartridge professioneel te laten vullen, bezoekt u onze Inkstation winkels. U vindt ons in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest, Wanneer u niet in staat bent één van onze winkels te bezoeken, winkelt u gewoon in onze Webshop.

Daarnaast is Inkstation ook het adres voor fotopapier, printers, originele cartridges, papier, geheugen, cd/dvd, computeraccessoires en kantoorartikelen.

Verder op onze site vind u verder alle informatie over het bijvullen, tips en trucs, FAQ van en over HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark cartridges. Waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.