Naar boven

Zijn huismerk inktcartridges ook navulbaar?

Door Inkstation - 07 september 2020 - CORrespondentie
Deze vraag wordt ons online en in de winkels geregeld gesteld, en dat is niet zo gek. Het navullen van ook juist de huismerk inktcartridges ( of alternatieve cartridges / B merk cartridges ) is immers nog beter voor de portemonnee en het milieu.

Veel huismerk inktcartridges zijn zeker door ons navulbaar, bij enkele is dit echter niet verstandig of werkt dit simpelweg niet. Daarnaast is natuurlijk de kwaliteit, hoelang deze cartridge al leeg is, en hoe vaak deze al is nagevuld, allemaal van belang. In de winkels wordt een cartridge altijd gecontroleerd voordat deze wordt nagevuld. Zo vullen we vaak probleemloos huismerk cartridges voor HP en Canon printers, maar ook voor de oudere Lexmark en Dell printers.

Huismerk cartridges voor Brother printers, zijn een ander verhaal. Deze cartridges worden veelal nagemaakt waardoor de kans op lekkage groot is. En lekkage met een inktcartridge wil natuurlijk niemand. Hiervoor hebben we een mooie oplossing, wij hebben in onze winkels originele Brother cartridges al nagevuld op voorraad. Deze zijn dan later wel weer goed navulbaar, tot wel ruim 10 keer.

Ook bij huismerk cartridges voor Epson printers houdt het op. Deze cartridges zit een chip met elektronica die zich lastig laat resetten. De kans op een storing is hierdoor te groot. We hebben voor deze Epsons wel een alternatieve cartridge. Al moet hierbij vermeldt: ook bij huismerk Epson cartridges is de kans op een storing aanwezig. Daarom verkopen wij ook alle Epson cartridges origineel nieuw in onze Inkstation winkels, voor probleemloos printen met elke Epson printer. 

Dus zijn de cartridges van onder andere de HEMA, PrintAbout, Quantore, Second Life, 123inkt, Kruidvat, Wecare, Q-nomic, Goedkoopprinten, Coolblue, Inkt.nl of Go4Inkt navulbaar? Neem de lege cartridges mee naar de winkel, we vertellen u er graag alles over.