Naar boven

Xerox: beter voor u en het milieu

Door Inkstation - 30 juni 2022 - Leuke weetjes
Al sinds de jaren 70 is Xerox koploper op het gebied van duurzaamheid binnen de branche van kopieermachines en printers. Het op de markt brengen van dubbelzijdig kopiëren en het stimuleren van haar medewerkers om thuis te werken, zijn slechts een paar voorbeelden van het groene DNA van Xerox.

Met de merktonercartridges van Xerox heeft u niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor Xerox printers, maar ook voor HP, Brother en andere merkprinters.

De voordelen van Xerox

De cartridges van Xerox hebben meerdere onderzoeken doorlopen voordat de cartridges op de markt zijn gekomen. Hierbij is rekening gehouden met certificeringen, conformiteitscontroles, beperkingen, normen en richtlijnen. Zo voldoen de merktonercartridges van Xerox aan de strengste gezondheids- en veiligheidstests.

Naast dat de merktonercartridges van Xerox voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden, bespaart u met Xerox ook geld ten opzichte van de OEM-prijzen. Ook heeft u het voordeel van levenslange garantie.

 
Een verstandig alternatief
Met de merktonercartridges van Xerox verbruikt u niet alleen minder plastic, de geweldige printresultaten blijven ook behouden. Zo print u pagina na pagina, in de beste kleuren, met een cartridge die langer meegaat. Is de toner van je HP, Brother of andere merkprinter op? Kies dan voor het betaalbare en milieuvriendelijke alternatief met de recyclebare merktonercartridges van Xerox.

Bekijk ons assortiment Xerox tonercartridges