Naar boven

Wat is een vals geld pen?

Door Inkstation - 29 december 2020 - Leuke weetjes

Vals geld herkennen met behulp van een pen? Dit is mogelijk!
Er is een vals geld detector pen die u aan kunt schaffen. Door middel van deze stift ziet u direct of u te maken heeft met vals geld.

Wanneer u veel te maken heeft met contant geld is het vast wel eens voorgekomen dat u vals geld heeft aangetroffen. Dit is erg vervelend en daarom zijn er allemaal vals geld detectoren die u kunt gebruiken om dit te voorkomen. De vals geld pen is één van deze hulpmiddelen om vals geld te herkennen.

Werking vals geld pen
Met behulp van een vals geld pen kunt udirect controleren of u te maken heeft met vals geld. U zet eerst een streep op het betreffende bankbiljet dat u wilt controleren. Wanneer deze streep verkleurt, heeft u te maken met een vals biljet. Wanneer de streep langzaam vervaagt en verdwijnt, heeft u te maken met echt geld. De vals geld pen kunt u tot op wel 10.000 bankbiljetten gebruiken.

Meer en sneller controleren?
Heeft u een snellere manier nodig, of heeft u veel papiergeld te controleren, dan zijn er ook elektrische geld detectors. U haalt het briefje erdoor heen en krijgt gelijk melding of u te maken heeft met echt of vals geld.

Bekijk hier ons vals geld detectie assortiment.