Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: Uw kantoor in een tas

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Nu veel organisaties overgaan op hybride werken, kunnen werknemers alle accessoires meenemen die ze nodig hebben om de productiviteit, het welzijn, de veiligheid en gegevensbescherming te garanderen ongeacht waar ze werken.

Kensington Smartfit® Easy Riser Zorgt voor optimale uitlijning van de ogen. Opvouwbaar ontwerp zodat u het eenvoudig mee kan nemen.
Gebruikers hebben kleine en lichte producten nodig voor woonwerkverkeer - het compacte toetsenbord past gemakkelijk in uw rugzak waardoor u het eenvoudig meeneemt.

Bekijk hier de Kensington Lapstopstandaards Smartfit Easy Rider in onze webshop

Verhoog uw productiviteit onderweg.
Met Kensington mobiele docking stations kunt u op een zeer eenvoudige manier een extra toetsenbord, headset enz. op uw laptop aansluiten.

Flexdesk werken op meerdere werkplekken

Werken vanuit huis en op kantoor betekent van werkplek wisselen en vereist producten die die u mobiel en productief houden. Leitz WOW Reisetuis zijn bij uitstek geschikt om al uw spullen in op te bergen. En ze organiseren en beschermen ook alle andere accessoires die u nodig heeft. Het hoogwaardige EVA materiaal is gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep.

De Leitz Cosy Click & Store en Draagbare opbergdozen zijn slimme opbergmogelijkheden voor gebruik op kantoor, thuis of onderweg. Ideaal voor flexdesken.
Bekijk hier de Leitz Cosy opbergboxen in onze webshop