Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: slimme kantoorproducten die een goed gevoel geven

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Verander uw kantoorroutine met Leitz Ergo WOW. Ontdek de perfecte werk-privé balans met opvallende kleuren en de juiste houding achter uw bureau. De serie biedt diverse essentiële producten die zorgen voor lichaam en geest. Kies uw favoriete kleur en neem uw eigen identiteit mee naar uw werk.

Met deze ergonomische producten geeft u meer energie aan uw leven, op het werk en daarbuiten.
Houdt uw bloedsomlooop op gang en uw lichaam en geest alert.

Met Leitz Ergo Cosy creëert u een comfortabele en actieve werkplek die u alert houdt. Verbeter uw gezondheid en welzijn door het moeiteloos creëren van een uitnodigende en flexibele werkplek die u de hele dag in beweging houdt.

Het compacte en mobiele Leitz Ergo Cosy zit/ sta bureau kan overal worden neergezet, ideaal als je je moet verplaatsen naar een stillere plek voor een video vergadering. De Leitz Ergo Cosy Laptopverhoger verhoogt uw laptopscherm om uw kijkcomfort te verhogen en uw houding te verbeteren. Het gebruik van een laptopverhoger zorgt ook voor betere ventilatie, waardoor de accu en andere componenten van uw laptop beter blijven presteren. Om u te ondersteunen terwijl u staat of als standaard ergonomische kruk, is de Leitz Ergo Cosy Actieve Zit/Sta kruk snel en eenvoudig aan te passen naar de perfecte hoogte.

Fit for work Fit for life

Thuiswerkers kunnen last krijgen van de fysieke effecten van ongeschikte werkplekken. Het hebben van een ergonomische werkplek was nog nooit zo belangrijk. Vertrouw op Kensington voor de juiste werkopstelling. Ons gepatenteerde SmartFit® systeem zorgt voor een ergonomische werkplek in drie eenvoudige stappen.

Van in hoogte verstelbare laptopverhogers, monitorstandaards en monitorarmen tot voetensteunen, rugsteunen en polssteunen - Kensington heeft de oplossingen om uw houding en bloedsomloop te verbeteren, waardoor u comfortabel de dag door komt.

Elektronische apparaten verspreiden blauw licht dat kan leiden tot oogvermoeidheid, migraine en meer. De blauw licht filters van Kensington voor monitoren en laptopschermen minimaliseren je dagelijkse dosis blauw licht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat het gebruik van meerdere monitoren je efficiëntie met 40% kan verhogen.