Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: slimme kantoorartikelen voor een positieve werkplek

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Maak direct uw aantekeningen, reminders of uw to-do lijstje op uw eigen desktop glasbord of schrijf uw afspraken op de stille glazen wandklok.
We willen allemaal onze brieven, notitieboekjes en bankafschriften ordelijk bewaren zodat ze gemakkelijk te vinden zijn en niet verloren gaan in een grote, onoverzichtelijke stapel papierwerk.
De Leitz Cosy brievenbakjes zijn de perfecte oplossing en kunnen worden gestapeld om voldoende opbergruimte te bieden en tegelijkertijd ruimte te besparen.
Voor andere dagelijkse benodigdheden bieden de Leitz Cosy draagbare opbergdozen een flexibele opbergoplossing. Het lichtgewicht ontwerp en de meerdere compartimenten maken ze ideaal voor gebruik om bijvoorbeeld uw knutselspullen te organiseren.

De Leitz Cosy niettangen, nietmachines en perforatoren staan trots op een plank of bureau. Zij maken opbergen leuk en eenvoudig. De bijpassende plakbandhouder bespaart u tijd omdat het plakband altijd klaar is voor gebruik. 

Voeg kleur toe en verminder rommel.

De Leitz Cosy Titanium Kantoorschaar met comfortabele ergonomische greep is gemaakt van roestvrij staal met titanium gecoate bladen, die ultra scherp blijven, ideaal voor gebruik op kantoor en thuis. De Cosy Bureau onderlegger beschermt uw bureau tegen krassen veroorzaakt door dagelijks gebruik, houdt het schoon en vrij van markeringen en kan ook worden gebruikt als een volledige bureau muismat.
De Leitz Cosy geïsoleerde fles houdt alle drankjes voor uren warm of koud, terwijl de Cosy QI draadloze oplader altijd klaar is voor gebruik. Bewaar alles van pennen tot zelfs je tandenborstel in de Leitz Cosy keramische pennenhouder en combineer met de bijpassende dispenser voor een volledig complete look.

Thuis en op het werk kunnen we allemaal wel een helpende hand gebruiken om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor de dag die voor ons ligt. Denk aan het wakker worden met een kop koffie, het op orde hebben van onze dagelijkse benodigdheden om ze eenvoudig terug te vinden of het opladen van onze smartphones zodat we nooit meer dat belangrijke bericht of telefoontje missen.

Papieren documenten kunnen zich opstapelen in de loop der tijd, maar het bijhouden is eenvoudig met Leitz Cosy. Vooral als je gebruik maakt van de kleuren om zo op onderwerp te organiseren maar ook jouw kantoor modern in te richten.
Leitz Cosy ordners hebben een uniek 180° archiveringsmechanisme waardoor je veel sneller documenten kunt toevoegen en verwijderen dan met standaard ordners. Combineer met Leitz Cosy printbare indexen om zo jouw documenten te personaliseren en de administratie overzichtelijk te houden.

Koester papierwerk met flexibele archiveringsoplossingen. De Leitz Cosy archiveringsproducten zijn niet transparant en houden informatie dus privé. Ze hebben allemaal extra functies zoals een extra vak en een elastische sluiting voor flexibel opbergen. Voeg een notitieboekje toe om belangrijke informatie en herinneringen te noteren.

Bekijk hier het gehele Leitz Cosy assortiment in onze webshop