Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: productiviteit in een thuisomgeving

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Een klein whiteboard van gekleurd glas in staand formaat is een ideaal memobord en hulpmiddel voor het maken van lijstjes. De stijlvolle hoekmontage biedt een veilige ophangmogelijkheid.
Een glasbord, notitiebord en flipover zijn de perfecte communicatiemiddelen voor het maken van notities en perfect voor elk bureau of werkplek.

Bekijk hier alle flipovers in onze webshop

Een stijlvol assortiment van acryl whiteboards, notitieborden en planners die naadloos passen in zowel de thuis- als werkomgeving. Dankzij het frameloze transparante ontwerp, gaan de whiteboards naadloos op in de achtergrond wanneer ze niet in gebruik zijn.

Bekijk hier alle whiteboarden in onze webshop

Een leuk kleurrijk assortiment van whiteboards, memoborden en planners die geschikt zijn voor thuis en thuiskantoren. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en maten. Voor elke behoefte is er een product die aan de wens voldoet.
Een desktop whiteboard notitiebord, perfect voor het maken van notities, verzamelen van ideeën of belangrijke afspraken.

Bekijk hier het assortiment Desktop whiteboarden in onze webshop.


Aan de muur te bevestigen met behulp van zelfklevende pads, deze multifunctionele whiteboards en kurken memoborden zijn de perfecte oplossing voor thuis en thuiskantoor
Mini whiteboard tegels verkrijgbaar in verscheidenheid aan kleuren die je gemakkelijk kunt mixen en matchen, voor een creatief en kleurrijk ontwerp.