Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: opbergoplossingen

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Modern en veelzijdig, de Esselte home opbergdozen ruimen uw huis op en voegen tegelijkertijd stijl toe aan uw planken en kasten. Gemaakt van FSC gecertificeerd
karton dat 100% gerecycled is en 100% recyclebaar. Een milieuvriendelijke keuze voor opbergen thuis en op kantoor.

Geen smoesjes meer. Met de praktische Leitz opbergdozen was organiseren nog nooit zo makkelijk. Voor snel en aantrekkelijk opbergen van kabels, kleine accessoires en documenten, biedt MyBox de optimale opbergoplossing voor het thuiskantoor. Gemaakt van voedselveilig materiaal, is de Leitz MyBox een perfecte aanvulling voor elke keuken of vergaderruimte - ideaal voor het opbergen van koffiecapsules, fruit, koekjes en snacks.

Opbergdozen voor elke gelegenheid maken organiseren eenvoudig. Gemaakt van robuuste en hoge kwaliteit materialen die de ruimte extra onder de aandacht brengen door de tweekleurige uitstraling.
Een gegarandeerde eyecatcher!

Kleurrijke organisatiewonderen 

Flexibele opbergoplossingen die zich aanpassen aan jouw wensen èn er goed uitzien. Deze serie heeft een modern design en biedt de perfecte opbergdoos voor kleine en grote voorwerpen, waardoor ze ideaal zijn voor alles wat je wilt opbergen.

Opbergruimte wanneer u het nodig heeft! Elegant design aan de buitenzijde, stevig karton aan de binnenzijde. Creëer direct opbergruimte met het flexibele Click & Store assortiment.