Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: Houdt stilletjes uw gegevens veilig

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
De bescherming van zowel uw persoonlijke als zakelijk gegevens is nog nooit belangrijker geweest. Het veilig vernietigen van papieren documenten moet snel en gemakkelijk zijn zodat u een rustige werk- en thuisomgeving kunt creëren.

Leitz IQ papiervernietigers vernietigen moeiteloos vertrouwelijke documenten zonder concessies op kwaliteit, stijl of veiligheid. Met eersteklas functies zoals anti-vastloop technologie en intuïtieve aanraakbediening, beschermen ze uw gegevens in alle stilte zodat u ongestoord verder kunt werken. Met een assortiment handmatige en automatische papiervernietigers die documenten kunnen vernietigen tot snippers en microsnippers, heeft Leitz een oplossing voor zowel incidenteel thuisgebruik als voor zwaar kantoorgebruik

Bekijk hier alle Leitz IQ papiervernietigers in onze webshop.

Eeen bureau is optioneel, gegevensbeveiliging is dat niet

Bescherm u zelf thuis of op het werk tegen datalekken met de Rexel Secure papiervernietiger. De Secure papiervernietiger is zo ontworpen dat hij altijd bij uw werkplek past, waar u ook werkt. Maximale veiligheid, minimale ruimte. Met een volledig assortiment om uit te kiezen, zijn de Rexel Secure papiervernietigers voor thuis verkrijgbaar in een standaard formaat of een slimline ontwerp om aan de behoeften van elke persoonlijke omgeving te voldoen. Het compacte ontwerp past onder een bureau of in kleine ruimtes, maar biedt ook tegelijkertijd een hoog niveau van bescherming. Met een laag geluidsniveau, dankzij Whisper-Shred™, zorgen de Rexel Secure papiervernietigers voor stillere werking en minder afleiding.

De Optimum AutoFeed+ serie biedt zowel kleine papiervernietigers voor uw thuiskantoor of klein kantoor, als grote papiervernietigers voor het regelmatig vernietigen van documenten in grote kantoren.
Bekijk hier alle Rexel Secure papiervernietigers in onze webshop.