Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: Geef uw keuze weer voor het milieu

Door Inkstation - 23 december 2021 - Inspiratie
Het milieu beschermen is nog nooit zo belangrijk geweest en nu kunnen we milieuvriendelijke keuzes maken voor ons thuiskantoor. Het Recycle assortiment van Leitz verhoogt uw productiviteit en
minimaliseert tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk. Elk product in het assortiment is klimaatneutraal, 100% recyclebaar en gemaakt van een hoog percentage gerecyclede materialen.
De Leitz Recycle producten hebben een strakke, zwarte afwerking met grijze kleuraccentendie bij alle interieurs passen. Met Leitz premium kwaliteit en uitmuntend design, weerspiegelt het Recycle assortiment uw keuze voor het milieu.

Bekijk hier het gehele Leitz Recycle assortiment in onze webshop.

De Recycle brievenbak zorgt voor minder rommel en houdt documenten gemakkelijk toegankelijk, terwijl de bijpassende nietmachine en perforator jouw documenten gereedmaken om gearchiveerd te worden in een project- of hangmap.

We hebben flexibele archiveringsoplossingen nodig voor zowel onze persoonlijke als zakelijke documenten, die naast het beschermen van de documenten ervoor zorgen dat ze gemakkelijk terug te vinden zijn. Het Recycle assortiment heeft een brede selectie archiveringsproducten die zijn ontworpen om documenten op de meest effectieve manier op te bergen.

De Recycle tijdschriftencassette is ideaal voor het opbergen van brochures, catalogi en andere grote documenten op jouw bureau of op een plank. Combineer met documentenboxen en elastische mappen om uw documenten te organiseren.

Stijlvol, veelzijdig en milieuvriendelijk 

Ideaal voor documenten die vaak worden geraadpleegd of voor archivering, Leitz 180° CO2 neutrale ordners zijn niet alleen CO2 neutraal, maar ook voorzien van het gepatenteerde Leitz 180° mechanisme voor sneller archiveren. Gemaakt in Europa van FSC gecertificeerd, 100% gerecycled karton, zijn de producten bekroond met het Blauwe Engel certificaat, en maken ze de ideale milieuvriendelijke keuze.

De perfecte partner voor uw Recycle ordner, de Recycle tabbladen organiseren jouw documenten en maken het raadplegen van documenten voor u zelf en anderen eenvoudiger en toegangelijker.

Klein magnetisch whiteboard met een onzichtbaar bevestigingssysteem zodat de bevestiging netjes wordt weggewerkt achter het whiteboard.

Bekijk hier het hele assortiment van Nobo.

Een serie eigentijdse, frameloze glazen whiteboards, notitieborden, flipovers en planners in een reeks kleuren die in elke omgeving passen. Het glazen whiteboard oppervlak biedt het beste niveau van uitwisbaarheid; simpelweg schrijven, schoonvegen en opnieuw beginnen.
Deze mini whiteboard notitieborden zijn een handige toevoeging voor elke werkplek thuis of op kantoor. Met een briljant witte marmer ontwerp.

Bekijk hier de mini whiteboarden van Nobo in onze webshop