Naar boven

Thuiskantoor inspiratie: Creëer het perfecte thuiskantoor

Door Inkstation - 01 oktober 2021 - Inspiratie
Een nieuwe manier van werken
creëer het perfecte thuiskantoor!

In de moderne mix van werk en privé, hebben we gescheiden ruimtes nodig die ons gemotiveerd en geïnspireerd houden.
Leitz producten zijn allemaal ontworpen om het dagelijkse leven aangenamer te maken door stijl en kleur toe te voegen aan uw werkruimte. En u hoeft ons niet alleen op ons woord te geloven! Verschillende producten hebben de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen voor hun uitstekende design, kwaliteit en innovatieve kenmerken, waarondereen breed scala aan Leitz Cosy producten, IQ Protect Premium papiervernietigers, TruSens luchtreinigers en de Recycle range.

Maak uw thuiswerkplek net zo productief, gezond en veilig als jouw werkplek op kantoor. Met de universele docking stations van Kensington kunt u extra monitors en accessoires op een laptop aansluiten om de productiviteit in uw thuiskantoor te verhogen. Kensington producten helpen thuiswerkers ook om gezonder, ergonomischer en efficiënter te werken door producten te ontwikkelen die zich aan uw lichaam aanpassen. Het gepatenteerde SmartFit®-systeem voor o.a. laptopstandaards stelt u in staat om een ergonomische werkplek in drie eenvoudige stappen in te richten. En last but not least met de ‘Office in a bag’ oplossing van Kensington kunt u alle accessoires met u meenemen, ongeacht waar u die dag ook werkt.

Verhoog uw productiviteit met stijlvolle whiteboards, desktop notitieborden en planners van Nobo die perfect in uw huis passen. Of kies uit een leuke kleurrijke range whiteboards, memoborden en planners in een verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en maten die aan elke behoefte voldoen. Ons assortiment Rexel Secure papiervernietigers maakt het beschermen van uw privacy thuis erg eenvoudig. Modern en veelzijdig, Esselte Home opbergdozen zullen uw huis opruimen terwijl u stijl toevoegt aan uw planken.


Voorbereiding en georganiseerd werken zijn de sleutel tot een gelukkige werk/privé balans. Het introduceren van stijl en kleur zal u gemotiveerd en productief houden. Leitz producten zijn ontworpen om perfect in uw (thuis) werkomgeving te passen en te voldoen aan uw steeds veranderende behoeften. Van kantoorbenodigdheden zoals nietmachines, tot draagbare opbergdozen tot ergonomische producten die u helpen gezond te kunnen werken, Leitz heeft het voor u. Met een brede selectie van kleuren en afwerkingen, kan u uw thuiskantoor inrichten in uw eigen stijl.

Combineer stijl met functionaliteit. Bureau-accessoires en praktische producten in mooie en actuele kleuren helpen u om jouw bureau georganiseerd op te ruimen. Wat er goed uitziet, voelt goed en maakt werk zo veel eenvoudiger. Een minimalistische werkruimte bevordert de concentratie en stelt u in staat om u te concentreren op de taken die u moet uitvoeren. Door slimme opbergruimte aan te schaffen, vermindert u de rommel op uw bureau en houd u uw thuiskantoor georganiseerd.