Naar boven

STABILO Arty Creëer de perfecte kleurervaring

Door Inkstation - 29 juli 2022 - Leuke weetjes
Laat uw creativiteit de vrije loop met de nieuwe STABILO Arty lijn! Of u nou op zoek bent naar viltstiften, markeerstiften of kleurrijke potloden en waskrijt: met de Arty lijn laat u uw kleurrijke creativiteit de vrije loop. STABILO Arty, te herkennen aan de kleurrijke verpakkingen, is er voor de makers, de spelers, de oefenaars, de waaghalzen en voor iedereen die dat wil. Wat gaat u hiermee creëren?

Voor iedere tekentechniek
Even een aantekening maken, een to do lijstje opstellen of kernpunten arceren? Je gebruikt schrijfwaren zoals pennen, markeerstiften of potloden vaak tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Maar wist je dat de nieuwe STABILO Arty range juist perfect is om jouw creativiteit in kwijt te kunnen?

Denk bijvoorbeeld aan het maken van ansichtkaarten, tekeningen of persoonlijke schilderijtjes. Maar welke tekentechniek kan je daar nou het beste voor gebruiken? Denk buiten de kaders, druk jezelf uit, creëer, geniet, ontwerp het op jouw manier, kies je gereedschap, wees roekeloos en vind je stijl!

Vrij schetsen

De ogen en mond zijn het belangrijkste aspect van elk portret. Gebruik een van de zachtere Stabilo Othello potloden (3B of 4B) om de gezichtscontouren snel en vrij te schetsen. Kader het niet!

Teken eerst de ogen en de mond met een paar slagen. Contour de neusbrug met een enkele slag en het haar met meerdere zwaaiende bewegingen.

 
Moderne portretten

Deze expressieve stijl van tekenen maakt u een verhalenverteller. U portretteert niet alleen een gezicht, maar laat ook uw eigen interpretatie zien met sterke kleuren en dynamische composities. Maakt u geen zorgen over hoe perfect of realistisch uw werk is.

Pak eerst aquarel papier en bepaal de basissfeer van uw portret. Verspreid vervolgens de kleuren en bepaal de lichtinval. Benadruk de oogleden en de mond en maak donkere schaduwen, bijvoorbeeld op de wangen.

 
Kleurrijk abstract

Abstracte illustraties zijn vaak uitdagender dan de weergave van objecten, mensen of landschappen. Er is namelijk veel keuze wat betreft patronen, lijnen, kleuren en geometrische vormen.

Creëer volledig originele vormen en tekens en speel met kleuren. Pak uw aquarelpapier erbij en ga aan de slag!

 
Komische stijl

De komische stijl is een visuele kunstvorm met een zeer lange traditie, die in de jaren dertig erg populair werd. Of u nu van wetenschap, superhelden of grappige personages houdt, het Arty assortiment maakt het mogelijk om deze unieke stijl uit te drukken.

Gebruik glad, gecoat papier, zet het verhaal dat u wil vertellen op papier en laat u inspireren!

 
Bekijk hier ons Stabilo Arty assortiment.