Naar boven

Parker, meer dan een geschenk

Door Inkstation - 15 december 2021 - Leuke weetjes
De kerstdagen komen dichterbij, tijd om na te denken over het perfecte cadeau. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Hoewel het aanbod tegenwoordig erg groot is, komt u toch ieder jaar weer bij hetzelfde cadeau uit … Wilt u dit jaar eens écht indruk maken? Kies dan voor de producten van Parker. Want soms is het perfecte cadeau slechts één klik verwijderd.

Een pen als cadeau
Misschien is het geven van een pen als cadeau niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel één van de meest veelzijdige cadeaus om te krijgen. Hoewel we tegenwoordig ook veel digitaal doen, blijft de pen een tijdloos product. Even snel iets opschrijven, een persoonlijke kaart sturen of de belangrijkste punten uit een meeting noteren, een pen komt altijd van pas. Maar niet alleen is het een heel praktisch cadeau, ook maakt u met een mooie pen een goede indruk. De kwalitatieve pennen van Parker zijn echte eyecatchers en halen het beste uit je schrift. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat u geniet wanneer u iets op moet schrijven, iedere dag weer. Wilt u uw cadeau écht persoonlijk maken? Laat de Parker pen dan graveren met een datum, een naam of een quote: een blijvende herinnering!

Het perfecte geschenk
Een pen van Parker is dus meer dan alleen een geschenk, het maakt indruk. Maar voor welke pen kiest u dan? Wij zetten drie verschillende cadeaus voor u op een rij.

De Jotter originals cracker

Wilt u iemand op een kleinigheidje trakteren? Dan raden we u de Jotter originals cracker aan. Dat is de fijne Jotter pen zoals u ‘m kent, maar dan in een kleurrijk omhulsel. De Jotter pen is te herkennen aan het prettige kliksysteem en de pijlclip aan de pen. Ook zijn voor deze pen navullingen beschikbaar, zo kunt u eindeloos van het cadeautje genieten.

Bekijk in onze webshop
 
De Parker IM

De balpen van Parker heeft een klassiek, verfijnd en elegant design. En door de soepele schrijfervaring kunt u met gemak hele teksten of aantekeningen op papier zetten. Een perfect cadeau voor studenten en jonge professionals die tijdens een tentamen, een belangrijke meeting of het ondertekenen van een contract een vlekkeloze indruk willen achterlaten.

Bekijk in onze webshop
 
De Parker 51

Liever een cadeau voor de ervaren schrijver? Kies dan voor de Parker 51 collectie. Met zijn rijke geschiedenis in een nieuw jasje is dit de perfecte combinatie tussen klassieke uitstraling en gedegen functionaliteit. Deze historische pen maakt een professionele indruk en ligt ook nog eens lekker in de hand. Het perfecte cadeau voor iemand die vakmanschap kan waarderen.

Bekijk in onze webshop