Naar boven

OPTIK PAPER® het verschil dat zelfs niet-specialisten ervaren

03 december 2018 - SCRIBZEE by Oxford

U hoeft geen specialist te zijn om de eigenschappen van perfect papier op te merken: papier dat niet doordrukt, papier dat perfect wit is, papier dat zacht en glad is, papier met een bijzonder goede leesbaarheid, scheurvast is en niet vlekt.

OXFORD heeft het optimaal haalbare voor ieder van deze kwaliteitscriteria geïndentificeerd en ontwikkeld tot de unieke standaard OPTIK PAPER®.

Schrijven op OPTIK PAPER® is een ongeëvenaarde “high definition” ervaring. De punt van uw pen glijdt moeiteloos over het papier en het schrift is perfect scherp. Herontdek het plezier van schrijven op een manier die bij je past: onder alle omstandigheden, welke pen u ook gebruikt,  OPTIK PAPER® verzekert schrijven zonder vlekken.

OPTIK PAPER® drukt niet door: u kunt allebei de kanten van het papier gebruiken zonder last te hebben van wat op de andere kant geschreven is. Het witte papier is precies wit genoeg om uw aantekeningen goed leesbaar te maken zonder zo helder te zijn dat het uw ogen vermoeit.


                    OPTIK PAPER®                                                                                    Andere papiersoorten

Bij OXFORD geloven wij dat iedereen het beste gereedschap verdient om succesvol en effectief te schrijven. OPTIK PAPER® geeft rust als het gaat om studeren, werken of vastleggen van ideeën voor persoonlijke projecten onder de meest ideale omstandigheden.

Onze kwaliteitsstandaard betekent ook het voldoen aan de meest strenge milieu-eisen. OPTIK PAPER® wordt gemaakt van duurzaam geëxploiteerd hout; PEFCTM of FSC® gecertificeerd. Hierdoor werd OXFORD het eerste merk dat het Europese Ecolabel ontving voor papierproducten. Deze officiele erkenning onderstreept de kwaliteit van OPTIK PAPER®.

Met OPTIK PAPER® hoeft u nooit meer te kiezen tussen kwaliteit, het plezier van schrijven en het beschermen van het milieu.