Naar boven

Maak (thuis)leren leuk!

Door Inkstation - 24 november 2020 - SCRIBZEE by Oxford
We schreven eerder al over hoe belangrijk het is om een opgeruimd bureau te hebben (klik hier voor die blog). Dus, nu uw bureau netjes is, gaan we uw bureau wat leuker maken! Dit is ontzettend belangrijk voor uw creativiteit en motivatie.

Want zeg nou zelf, in een leuke en inspirerende omgeving werkt u toch veel beter?

Begin met uw bureau een persoonlijke touch te geven. Plaats wat fotolijstjes (met foto’s  ) op uw bureau, koop een leuke plant of neem dat ene vakantie souvenirtje mee. Dit zorgt ervoor dat u iedere dag weer begint met een smile.

Creëer een oase van rust. Uit onderzoek blijkt dat geluidsoverlast op de werkvloer een van de grootste frustraties is. En wat dacht u van een compleet gezin wat thuis aan het werk is? Dat staat vaak niet gelijk aan het woord rust.

Zorg er daarom voor dat u, op momenten dat het nodig is, rust kunt creëren. Dit kun u doen door scheidingswanden te plaatsen, stilteperiodes in te lassen of een noise cancelling koptelefoon aan te schaffen.

Investeer in leuke en inspirerende bureauaccessoires. Leuke accessoires zorgen ervoor dat u ze met meer plezier gebruikt. Koop wat leuke pennen, markeerstiften en notitieboekjes.

Bij Oxford vinden ze niet alleen het maken van inspirerende producten belangrijk, ze vinden het ook belangrijk dat de gebruikers de producten graag gebruiken! Daarom werden er vorig jaar een aantal inspirerende designs van Oxford gebruikers gevraagd, beoordeeld en geproduceerd!

Hier is de Boho Chic lijn uit ontstaan. Inspirerende designs, gemaakt door Oxford fans, die studeren een stuk leuker maken! Deze notitieboeken zijn ook te gebruiken met de gratis SCRIBZEE app en notities in deze boekjes kunnen dus binnen een handomdraai worden gescand en gedeeld.