Naar boven

Inkt is toch inkt?

Door Inkstation - 27 februari 2023 - Cartridge & Navullen
Inkt is toch inkt?
Die vraag wordt ons vaak gesteld, en nee dat is niet het geval. Hier ziet u een paar flessen gele inkt op een rij. Zo kunt u zien wat een kleurverschil daar tussen zit. Nu is het met het gele inkt het beste te zien, maar ook bij de cyaan ( blauw ) en de magenta ( rood ), en niet te vergeten de zwarte inkt zijn er verschillen tussen alle inkten.

U kunt u voorstellen hoe anders de afdruk uit de printer zou komen wanneer we de verkeerde kleur inkt in een cartridge zouden doen. Daarom zorgen we bij het navullen dat de juiste inkt in uw cartridge terecht komt. We gebruiken in onze winkels inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort.
Dit is niet de originele inkt, omdat de printerfabrikanten patent hebben op de inkt die zij in de cartridges doen. De inkten die wij gebruiken zijn hoogwaardige inkten, waarvan een aantal types in het verleden zelfs door de consumentenbond beoordeeld zijn als beter dan het origineel. Jaren geleden hield de Consumentenbond al een enquête waaruit kwam dat de consument het navullen van cartridges verkiest boven originele cartridges.

Weten wat u kunt besparen met navullen? Stuur uw printertype of cartridge nummer naar welcome@yourinkstation.nl en we mailen u het antwoord.