Naar boven

Het inrichten van een zomerse werkplek

Door Inkstation - 29 augustus 2022 - Inspiratie
Wanneer we het woord ‘zomer’ horen denken we allemaal aan de zon, vrolijkheid, felle kleuren, leuke activiteiten voor buiten, vakantie en ga zo maar door. Nu het weer zomer wordt is het tijd om uw werkplek wat fleuriger in te richten. Uw bureau kan vast wel wat kleur gebruiken! Dit ziet er niet alleen leuker uit, maar kan ook nog eens een positieve invloed hebben op uw productiviteit én op uw humeur. In dit artikel helpen wij u een handje bij het inrichten van uw zomerse werkplek.

Accessoires

Er zijn veel leuke accessoires te vinden om uw bureau mee op te fleuren. Helemaal top is het als deze accessoires er ook nog eens voor zorgen dat u effectiever kunt werken. Waarom saaie gele post-its als ze er ook in vrolijke neon-kleurtjes zijn? Kies voor kantoorartikelen in allerlei leuke kleuren, handige en mooie notitieboeken en pennen in alle kleuren van de regenboog. Handig om prioriteiten aan te geven, maar ook fijn om naar te kijken. We love it! Geef uw werkplek een vrolijke twist met een fijne plant in een kleurrijke pot, gezellige verlichting óf een leuk kussen voor op uw bureaustoel!

Schrijfgerei

Heeft u ook een wirwar aan pennen, markers en potloden in uw lade of bureau? Haal de zomer naar binnen en geef uw werkplek een dosis kleur! Berg uw schrijfgerei op in bakjes of bekers in vrolijke zomerse kleuren. Tijd over? Maak zelf leuke potjes met verfstiften, stickers of gekleurd tape.

Zomerse quotes

Net als het hebben van een planning, werken inspirerende woorden heel motiverend. Druk ze af, schrijf ze op of schilder ze op een bloempot. Het maakt niet uit, zolang ze maar in het zicht zijn wanneer u druk bezig bent met het halen van uw deadlines. Wat is uw motto?

Organiseer

Het is belangrijk om georganiseerd te werk te gaan. Al helemaal in de zomer! Het is namelijk niet gek dat u af en toe afgeleid raakt door de hitte of alvast fantaseert over de leuke activiteiten na werktijd nu het zonnetje schijnt. Houd uw planning overzichtelijk door verschillende kleuren te gebruiken en zorg voor een opgeruimde werkplek zonder afleidingen. Berg wat u niet nodig heeft op in ordners of opbergboxen in een leuk zomers kleurtje. Deze zorgen ervoor dat u altijd alles bij de hand heeft én beïnvloeden zo op een positieve manier uw werkdag.