Naar boven

Hang de lampjes maar op

Door Inkstation - 22 november 2021 - Tips & Tricks
De kerstdagen komen weer langzaam dichterbij. Tijd om de gezelligheid van deze periode terug te brengen naar het (thuis)kantoor. Helaas is een grote kerstboom is niet voor iedere werkplek weggelegd. Daarom geven wij tips om ook zonder kerstboom uw werkplek kerst-ready te maken:

In de boeken kruipen

Waar een kantoor is, zijn boeken. Ideaal, want die kunt u perfect inzetten voor het maken van een kerstboom. Stapel ze van breed naar smal, op verschillende manieren, op elkaar. Hang er vervolgens een sliert lampjes in en plaats bovenop een lijmstift. Perfect als piek!

Een groene basis

Loop eens een rondje door uw werkplek en verzamel alle groene kantoorartikelen die u tegenkomt. Licht groen, donker groen, het maakt niet uit. Leg vervolgens de breedste kantoorartikelen onderaan en begin zo de kantoorartikelen van groot naar klein op te stapelen. Eindig met het langste, smalste kantoorartikel bovenaan. Een leuke kerstboom voor op uw bureau!

Groene kantoorartikelen shoppen kan via deze link naar onze webshop
De krijtboom

Kijkt u uw hele werkdag richting een saai, leeg krijtbord of whiteboard? Dat hoeft niet! Laat uw creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met krijt of stift voor een mooie creatie van uw eigen kerstboom. Super simpel, maar het zorgt wel voor nét dat extra beetje sfeer.

Wecycle

Waar gewerkt wordt, is vaak ook een stapel oud-papier te vinden. Gooi dit in de kerstperiode niet weg, want dit is ideaal materiaal om te gebruiken voor uw alternatieve kerstboom. Steek een lange satéprikker in een bakje met mos en prik alle papiertjes aan de satéprikker. Uiteraard in verschillende richtingen gedraaid en van groot onder naar klein bovenaan. Knutsel een klein sterretje voor de piek en u heeft een prachtige kerstboom op uw bureau.

Whiteboard shoppen kan via deze link naar onze webshop

Kerst kantoorplant

Welke werkplek heeft geen kantoorplant? Precies. En laat dat nou net als perfecte alternatieve kerstboom dienen. Het enige wat u hoeft te doen is een lichtsnoer over de plant draperen en hier en daar een kerstbal aan de plant hangen. Het kost weinig moeite en u creëert toch een leuk effect.

 

We zijn benieuwd naar foto's van uw kerst creatie op de werkplek. Stuur ze ons gerust via social media, dat vinden we leuk!
Wij wensen iedereen fijne feestdagen!