Naar boven

Green label voor Inkstation

Door Inkstation - 10 oktober 2018 - In de media
Een deel van ons 13-jarig bestaansrecht ontleent Inkstation aan een specialisme: we zijn extreem goed in het navullen van cartridges. Inmiddels kunnen we zeggen meer dan 1 miljoen keer ervaring te hebben opgedaan!

Printgeschiedenis

Het allereerste printen begon in Europa rond 1400; er werd geprint via een ingekerfd houten blok dat ondergedompeld werd in inkt en vervolgens een afdruk achterliet. Twee eeuwen later werd de drukpersmachine uitgevonden en rond 1800 de stoomdrukpers, die in kleur kon afdrukken. De computerprinter zag in 1959 het levenslicht, waarna alles zich snel ontwikkelde. Zo kent u vast nog de matrixprinters met het kettingpapier. In eerste instantie, net als de computer, een luxe die alleen bedrijven zich konden veroorloven.

Bewezen goed idee

Tegenwoordig heeft bijna iedereen thuis een printer, inkjet of laser, bestaan er 3D printers en printen we zelf onze foto’s. Voor een printer is een cartridge met inkt nodig. Laten wij ons daar nu in gespecialiseerd hebben! Dat het navullen van cartridges een goed idee was, kunnen we na ruim een decennium aan ervaring wel als bewezen beschouwen.

Origineel versus nagevuld

Wist u dat er bij navulling vaak meer inkt in een cartridge gaat dan in het origineel? Soms zelfs 50% meer, afhankelijk van het merk en type. Goedkoper voor u als klant en nog beter voor het milieu ook! Reken daarbij de lage navulprijs in vergelijking met een originele cartridge, terwijl de kwaliteit onverminderd hoog blijft. Printvriendelijker kunnen we het niet bedenken.

Kwaliteitsstempel Green Label

We hebben al ruim 1 miljoen cartridges nagevuld sinds onze start 13 jaar geleden! Ons Green Label kwaliteitsstempel heeft daarom groen licht gekregen. Om dat te vieren geven we onze klanten ook een lichtje (groen of in een andere zomerse tint); bij twee nagevulde cartridges cadeau. Zolang onze voorraad strekt.

Toch een originele cartridge?

Mocht het navullen van een cartridge om wat voor reden niet lukken, we verkopen nog steeds ook alle originele nieuwe cartridges. We geven u daarbij een tip: let op wat voor cartridge er in uw printer gaat. Vaak is die van een dusdanig kleine inhoud dat u per saldo veel duurder uit bent. Een XL cartridges kost iets meer, maar heeft ook een daadwerkelijk stuk grotere inhoud. En wanneer u laat navullen kunnen we daar elke keer een grotere inhoud inkt in kwijt!