Naar boven

Ergonomisch werken = beter werken!

Door Inkstation - 27 april 2023 - Tips & Tricks
Prettig werken met de juiste tools
Op het werk is alles perfect voor u geregeld. U heeft een goede bureaustoel, uw bureau staat op de juiste hoogte ingesteld, de voorwaarden voor ergonomisch werken zijn geschept. Zorg ervoor dat dit thuis ook het geval is! Zorg voor een prettige werkplek met voldoende licht, een goede zithouding en besteed aandacht aan uw scherm. Met de juiste tools werkt u prettig en productief. En dan vliegt uw dag zo voorbij.

Ergonomisch werken = beter werken

Ergonomisch werken is erop gericht uw comfort en uw prestaties te verhogen. Met een slimme werkplek zorgt u er dus voor dat u al uw doelen behaalt. Wij hebben een aantal tips voor u:

Investeer in goed materiaal: kies voor materialen die comfortabel en functioneel zijn. De Neomounts NSLS075BLACK laptophouder, is een universele laptopstandaard voor het ergonomisch positioneren van uw laptop op uw werkplek. U stelt de houder gemakkelijk in 5 posities in, ideaal voor de juiste kijkhoek voor uw iPad of laptop. Hij is licht, compact en mobiel, dus werkt u buiten de deur? U hoeft geen concessies te doen aan uw werkplek en comfort.
Zorg voor een gezellige en goed verlichte werkplek. Daglicht is erg belangrijk, want dat zorgt ervoor dat uw bioritme in staat is om goed te functioneren. Dat betekent meer energie, een betere concentratie, minder stress en een productievere dag!

Wees u bewust van uw houding. Houd uw lichaam in een goede positie, met uw schouders en nek ontspannen. Zorg ervoor dat de hoogte van uw scherm goed is ingesteld. Geef uw scherm een ergonomische upgrade met de Neomounts DS70-810BL1 monitorarm. Met een maximaal gewicht van 9 kilo is hij geschikt voor schermen tot 32 inch. Verder is de arm op allerlei manieren in te stellen, met de optie om uw scherm 90 graden te kantelen of 180 graden te draaien.
Een schone werkplek is essentieel voor een gezonde en comfortabele werkomgeving. De Neomounts DS70-810BL1 monitorarm komt met een bureauklem, waardoor uw scherm boven uw bureau zweeft. Hierdoor heeft u meer ruimte op uw bureau en kunt u uw werkplek beter schoonhouden. Alle kabels werkt u netjes weg in de kabelgoot. Lekker makkelijk!

Zorg voor uw ontspanning. Neem regelmatig even een pauze. Ontspan door even een kopje thee of koffie te nemen of ga lekker even buiten zitten. Het is lente, dus ga even lekker in de tuin zitten. Met de Neomounts NSLS075BLACK laptophouder zorgt u ook daar in een handomdraai voor een ergonomische werkplek!
Neomounts heeft innovatieve oplossingen voor de bevestiging van vrijwel elk type scherm en zorgen gegarandeerd voor een fijne omgeving om productief te werken.

Bekijk het gehele Neomounts assortiment in onze webwinkel