Naar boven

Back 2 School Top 10

Door Inkstation - 11 augustus 2023 - Inspiratie
ASdWanneer de zomervakantie weer op z'n einde loopt is het weer tijd voorbereidingen te treffen voor school. Of je nu net aan de middelbare school gaat beginnen, of al jaren studeert.. deze school artikelen heb je nodig!

Op nummer 10: Ordners

Begin het nieuwe schoolseizoen georganiseerd met ordners. Kies voor ordners in verschillende kleuren, zo berg je alles overzichtelijk per thema op. En het staat ook nog eens heel vrolijk!

SHOP HIER
 
Op nummer 9: Pennen

Pennen zijn natuurlijk onmisbaar! Voor het schrijven van een verslag of het maken van een snelle notitie. Zorg ook voor reserve, zodat je wanneer er een leeg is, gelijk verder kan schrijven.

SHOP HIER
 
Op nummer 8: Etui

Voorkom penvlekken in je tas of eindeloos zoeken naar je gum door alles in een etui op te bergen. Kies jij voor een vrolijke dessin of een uni kleur?

SHOP HIER
 
Op nummer 7: USB-stick

Neem bestanden gemakkelijk en veilig mee, op een USB-stick. Deze past gemakkelijk in je broekzak of etui. Kies voor een USB-stick met genoeg ruimte, zodat je al je bestanden en gemakkelijk op kan zetten.

SHOP HIER
 
Op nummer 6: Liniaal / geodriehoek

Een liniaal of geodriehoek is een musthave bij vakken als wiskunde of natuurkunde. Bereken, meet en teken rechte lijnen in een handomdraai.

SHOP HIER
 
Op nummer 5: Potloden

Voor het maken van snelle notities, het schrijven in klad of om te kleuren zijn potloden ideaal. Ook de grijze potloden in verschillende diktes koop je gewoon bij ons los of in set.

SHOP HIER
 
Op nummer 4: Printer

Het hebben van een eigen printer scheelt veel tijd en geeft veel gemak. Even snel aantekeningen, een opdracht of  werkstukken gemakkelijk en uit printen. Zorg wel voor set reservecartridges zodat je altijd kan doorprinten.

SHOP HIER
 
Op nummer 3: Markeerstiften

Geef belangrijke stukken van je aantekeningen of van je leerstof een fel kleurtje, om deze makkelijker na te lezen of te onthouden. Kies voor verschillende kleurtjes, dat staat ook nog eens heel vrolijk!

SHOP HIER
 
Op nummer 2: Schrift / notitieblok

Voor al je aantekeningen, samenvattingen en notities zijn schriften , kladlbokken en notitieblokken onmisbaar. Kies voor gelinieerd, blanco of ruit papier. We hebben het allemaal!

SHOP HIER
 
Op nummer 1: Een rekenmachine

Voor vakken als wiskunde en natuurkunde is een rekenmachine onmisbaar. Zorg ervoor dat je er een hebt die geschikt is voor jouw niveau en de vereisten van je vakken.

SHOP HIER