Naar boven

6 soulmates waar u niet zonder kan

Door Inkstation - 17 januari 2022 - Leuke weetjes
Zoals u als mens uw perfecte match kan vinden, is dit bij sommige kantoorartikelen niet anders. Want wat moet de nietmachine zonder nietjes of het potlood zonder slijper? U gebruikt deze perfecte matches waarschijnlijk heel onbewust, maar als u ze goed bekijkt zult u zien waarom deze soulmates meant to be zijn.
All you niet

All you niet is love… De perfecte lovematch: de nietmachine en het nietje. Want zonder nietmachine is het nietje niets. En andersom trouwens ook niet. Dus wilt u uw documenten gebundeld hebben en zo orde scheppen in de chaos, dan heeft u aan deze twee kantoorartikelen een goede match.

Shop nietmachines en nietjes in onze webshop

 
Wie schrijft die blijft

Wat heeft u aan een pen zonder papier? Of u nu iets in uw agenda schrijft, een notitie voor uw collega achterlaat of een schattig briefje schrijft aan uw lief, u gebruikt overal papier. Een onbetwistbare combinatie dus! En wist u dat er veel voordelen zitten aan het schrijven met pen en papier? U bent creatiever, u kunt dingen beter onthouden, krijgt meer bewustwording en u creëert rust voor u zelf doordat schrijven zorgt voor het verlichten van stress. Een leven zonder pen en dus papier is wat ons betreft ondenkbaar. Schrijven is een must voor iedereen.

Shop pennen in onze webshop

En shop papier in onze webshop

 
Met u wil ik wel een band opbouwen

Plakband is handig in veel verschillende situaties: cadeautjes inpakken, iets repareren, boeken kaften, posters ophangen en ga zo maar door. Maar plakband kan ook voor irritatie en frustratie zorgen. Negen van de tien keer kunt u het begin niet goed vinden en bent u dan eindelijk zover, dan heeft u geen schaar bij de hand om het plakband af te knippen. Herkenbaar? Gelukkig heeft het plakband een soulmate, de plakbandhouder! Door de plakbandhouder te gebruiken in combinatie met plakband, zijn bovenstaande problemen in één klap opgelost.

Shop plakbandhouders en plakband in onze webshop

 
U houdt mij scherp

Het gebruik van een potlood klinkt misschien enigszins ouderwets, maar is nog ontzettend populair. Schrijven, tekenen, doodlen en corrigeren, het potlood is uw beste vriend. En als uw potlood bot tegen u doet, slijpt u hem weer. Zo werkt u in een mum van tijd weer verder. En een leuk weetje: eerst werd een potlood gemaakt van o.a. lood, vandaar de naam. Inmiddels komt er geen lood meer aan te pas!

Shop puntenslijpers in onze webshop

En shop potloden in onze webshop

 
U brengt kleur in mijn leven

Ook een onafscheidelijk duo is de printer met inkt. Want hoe print u de notulen of een mooie afbeelding wanneer er geen inkt in de printer zit? Precies, niet. Daarom is het handig om altijd inkt achter de hand te hebben. U zult altijd zien dat nét op het moment dat u op het punt staat de trein te pakken, uw treinticket niet geprint kan worden. Onmisbaar dus!

Shop printers in onze webshop

En shop inkt- en tonercartridges in onze webshop


Van u word ik warm

U start uw werkdag met een kop koffie, zodat u de dag energiek kan beginnen. U loopt naar de koffieautomaat om uw koffie te pakken, staan er geen koffiebekers meer… Wat nu? Precies, zonder koffiebeker geen koffie. Daarom is het altijd slim om een koffiebeker bij de hand te hebben. Overigens is het ook handig om een herbruikbare koffiebeker aan te schaffen. Vanaf 2023 moeten namelijk alle koffiebekers afwasbaar zijn. Dat betekent een definitief einde voor alle disposable koffiebekers. Maar, afwasbare bekers gaan veel langer mee en zijn beter voor het milieu. Vanaf nu geen werkdag meer zonder koffie!

Shop koffie in onze webshop

En shop koffiebekers in onze webshop