Naar boven

10 kantoorartikelen musthaves

Door Inkstation - 27 mei 2021 - Tips & Tricks
Deze kantoorartikelen moet u altijd in huis hebben
Kantoorartikelen gebruikt u vaker dan u denkt. En niet alleen tijdens het werk! Een cadeautje inpakken, een verpakking openen of een spelletje doen? Kantoorartikelen schieten u te hulp. Daarom hebben wij een top 10 gemaakt van kantoorartikelen die u altijd in huis moet hebben. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Nr. 1 De pen

Misschien voor de hand liggend, maar geheel terecht staat de pen op nummer 1. En niet alleen om even een hersenspinsel op te schrijven of om uw boodschappenlijstje te maken. De pen is ook ideaal voor het openen van brieven of om op te kauwen wanneer u diep in gedachten verzonken bent. Oftewel, pennen komen altijd van pas!

Shop pennen in onze webwinkel

 


Nr. 2 De schaar

Een kantoorartikel dat u mist wanneer u er geen in huis heeft, is de schaar. Even snel een pakketje of een verpakking openmaken of creatief aan de slag? Dan komt de schaar goed van pas. Er zijn zelfs mensen die de kantoorschaar gebruiken voor het knippen van eten, zoals bieslook of spaghetti. Lang leve de schaar.

Shop scharen in onze webwinkel

Nr. 3 Plakband

Waar een schaar u helpt bij het openmaken van pakketjes, heeft u plakband nodig bij het dichtmaken ervan. Uiteraard is dit kantoorartikel ook onmisbaar bij het inpakken van cadeautjes. En wist u dat plakband ook helpt bij het verwijderen van pluisjes en haartjes op uw kleding? Ideaal!

Shop plakband in onze webwinkel

 


Nr. 4 Memoblaadjes

De belangrijkste reden om memoblaadjes in huis te hebben, is misschien wel voor het spel ‘Wie ben ik’. Maar memoblaadjes zijn ook bruikbaar als boekenlegger. En natuurlijk waarvoor ze bedoeld zijn: als geheugensteuntje of als boodschappenlijstje. Altijd handig dus, die memoblaadjes.

Shop memoblaadjes in onze webwinkel

Nr. 5 De paperclip

De paperclip is eigenlijk bedoeld voor het bijeenhouden van verschillende documenten. Handig, maar vaak niet voor alledaags gebruik. Waarom u het kantoorartikel toch altijd op voorraad moet hebben? De paperclip is perfect voor het dichtmaken van productverpakkingen. En ideaal voor het resetten van apparaten of het verwijderen van uw simkaart uit uw telefoon. Vaak onverwachts nodig, dus des te handiger om ze in huis te hebben.

Shop paperclips in onze webwinkel


Nr. 6 De nietmachine

Net als de paperclip is de nietmachine ook geschikt om te gebruiken wanneer u documenten bij elkaar wilt houden. Voornamelijk bij grotere stapels papier. Maar, de nietmachine kan ook goed van pas komen tijdens het klussen of knutselen. Dat handige apparaat kan veel meer aan elkaar vastmaken dan alleen papier!

Shop nietmachines in onze webwinkel

Nr. 7 Dozen

Van verzenddozen tot opbergdozen, ze komen altijd van pas. Kartonnen dozen zijn bijvoorbeeld fijn om pakketjes in te verzenden, te gebruiken wanneer u gaat knutselen of om oud papier in te verzamelen. Opbergdozen zijn weer fijn om te gebruiken wanneer u flink aan het opruimen bent. Geef alles een plekje én behoud overzicht met opbergdozen.

Shop dozen in onze webwinkel

 

Nr. 8 Batterijen

Hoewel je de batterij maar op één manier kunt gebruiken, namelijk als energievoorziening, is het toch enorm handig om er altijd een paar varianten van in huis te hebben. U zult altijd zien dat net dat apparaat dat u nodig heeftt, een lege batterij heeft. Irritant! Daarom mag de batterij niet ontbreken in dit lijstje.

Shop batterijen in onze webwinkel

Nr. 9 De marker

Afblijven! Inderdaad, met de marker krijgt u toch nét wat meer dat bold effect dan met een pen. Een duidelijke boodschap overbrengen aan uw huisgenoten? Of op de net ingepakte dozen aangeven wat erin zit? Dan komt de marker uitstekend van pas. Tip: heeft u een vlek op uw schoen? Werk het bij met een marker in de juiste kleur en de vlek is weg.

Shop markers in onze webwinkel

 

Nr. 10 De liniaal

Last but not least, de liniaal. Een groot gemis wanneer u er geen in huis heeft. Waarom? Niet alleen omdat u met de liniaal rechte lijnen kunt trekken en snijden. Het is ook ideaal om kleine afstanden secuur op te meten. En natuurlijk is de liniaal de uitkomst wanneer u ergens niet bij kunt, bijvoorbeeld bij jeuk op uw rug. Van alle markten thuis dus, die liniaal.

Shop linialen in onze webwinkel