Naar boven

1 miljoen cartridges nagevuld!

Door Inkstation - 10 oktober 2018 - Inkstation in de media
Een miljoen. Het is een getal waarbij je in eerste instantie een niet nauwelijks voor te stellen hoeveelheid verwacht. Maar wanneer je op het strand bent en je kijkt om je heen zie je meer dan een miljoen zandkorrels liggen. Een emmertje vullen en je hebt het miljoen al binnen.  Kijk op een heldere avond naar de sterren en ook dan zal je de tel kwijt raken.

Een miljoen is voor voetballers als Ronaldo of Messi een belachelijke lage hoeveelheid. Voor een miljoen zouden zij bij wijze van spreken hun voetbalveters niet strikken. Maar voor een gewone sterveling is een miljoen synoniem aan een zorgeloos en onafhankelijk leven. Wat zou jij doen met een miljoen ?

Een miljoen. Het is een getal, een absolute hoeveelheid. 1000 keer 1000.

1 miljoen cartridges gevuld bij Inkstation Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest.
In 2005 vulden wij namens Inkstation de eerste Cartridge. Wij zijn nu 13 jaar en 999.999 gevulde cartridges verder.  Een miljoen cartridges hebben een tweede, derde, vierde, vijfde tot wel een 32ste leven gekregen! Daar zijn wij als Inkstation stiekem een beetje trots op!

De miljoenste cartridge vullen is een bewijs van onze succesvolle filosofie. Een cartridge hergebruiken is namelijk voordelig op allerlei manieren.

Een gebruikte cartridge navullen scheelt de aanschaf van een nieuwe cartridge. Dat voordeel kan oplopen. Soms wel tot 80%! Goed voor uw portemonnee.
En hoewel het materiaal van gebruikte cartridges milieubewust gerecycled kan worden is het natuurlijk nog beter als gebruikte cartridges uit de afvalcirculatie blijven. Een cartridge hergebruiken betekent dat er minder cartridges geproduceerd moeten worden. Goed voor het milieu, goed voor het MVO-imago van de onderneming.

Het tweede leven is net zo mooi als het eerste leven

Wij hebben dat een miljoen keer gedaan! Cartridges vullen op een efficiënte manier en uiteraard met de juiste inkt. Universele inkt? Daar doen wij niet aan. Elke cartridge krijgt de juiste inkt, zodat de afdruk net zo mooi en helder is als die in het eerste leven.

Eigenaar Cor Wander van Inkstation: ,,Ik ben uit frustratie ooit op het idee gekomen om cartridges na te vullen. Ik had ook te maken met een lege cartridge en dat gebeurt altijd op het moment dat je deze hard nodig hebt. Nieuwe cartridges zijn duur. Ik was ervan overtuigd dat gebruik en hergebruik efficiënter en goedkoper kan. Dat is gelukt. Met Inkstation leveren wij een unieke service. Het klantenpanel van de consumentenbond heeft onze nagevulde cartridges bovendien als beste getest.  Printen is betaalbaar geworden. Wij leveren, adviseren en bieden bovendien een ruim assortiment. Wat ons betreft gaan wij op naar het volgende miljoen!


Inkstation is misschien wel het leukste winkeltje uit de winkelstraat
Bij het woord Inkstation is het misschien begrijpelijk dat de gedachten allereerst naar het navullen van cartridges gaat. Dat snappen wij wel, want met deze service hebben wij naam gemaakt, letterlijk! Inkstation staat garant voor efficiënt en voordelig hergebruik van cartridges. Dat wij dat kunnen bewijzen de cijfers. In 2018 hebben wij, binnen 13 jaar, onze miljoenste cartridge gevuld !

Maar Inkstation is nog veel meer. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een specialistische kantoorvakhandel. Wij hebben voor onze particuliere en zakelijke klanten een ruim assortiment aan kantoorartikelen. Dat gaat van een paperclip en gum tot en met laserprinters van bijvoorbeeld het gerenommeerde merk Brother. Wij hebben verschillende soorten print- en fotopapier en als de schoolcampus van start gaat kunnen de scholieren bij Inkstation hun spullen kopen. Kaftpapier, computerbenodigdheden, pennen en potloden.  Je slaagt altijd! Dat is het mooie van onze winkel. Het assortiment is zo ruim dat een van onze klanten met de complimenteuze opmerking kwam dat wij misschien wel het leukste winkeltje uit de winkelstraat hebben.

Bent u niet in de gelegenheid om een van onze winkels fysiek te bezoeken, dan bent u van harte welkom op onze webshop van de gebruiksvriendelijke website (www.oeps-inktop.nl ). Als u voor 18:00 uur bestelt krijgt u de spullen de volgende werkdag thuisgestuurd of u kunt deze in de winkel van uw keuze ophalen. Dat is dan direct een prima moment om uw cartridges te vullen. Dat is gemak. Het gemak dat Inkstation haar klanten gunt.