Naar boven

Canon mg3650s all-in-one printer

Art.nr:
mg3650 YIS ZWART
Merk:
Levertijd:
Levertijd 1 - 2 werkdagen. Wilt u het product afhalen in één van onze 6 winkels? Bel dan naar de winkel of mail welcome@yourinkstation.nl
€ 139,95 € 119,95

Omschrijving

Met de Canon Pixma MG3650S all-in-one inkjet printer print, scan en kopieert u eenvoudig en snel uw documenten.
Deze printer heeft een compact formaat, waardoor hij zonder problemen zo op het bureau of in een kast past. 

Maak eenvoudig verbinding met smartapparaten en de cloud via deze compacte All-in-One met Wi-Fi
- Maak en print prachtige foto's zonder witrand
- Printen vanaf en scannen naar uw smartphone of tablet
- Gemakkelijk verbinding maken met cloudopslag via PIXMA Cloud Link
- Print meer pagina's voor uw geld met XL-inktcartridges
- Geniet bij het maken van persoonlijke wenskaarten

Maak verbinding, print, kopieer en scan zoals u dat wilt met deze All-in-One met Wi-Fi, die snel hoogwaardige prints zonder witrand produceert
Print moeiteloos prachtige foto's vol detail en zonder witrand, naast professionele documenten met scherpe tekst dankzij Canon's FINE-cartridgesysteem en de printresolutie tot 4800 dpi. Dankzij de ISO ESAT-snelheden van 9,9 ipm voor zwart-wit en 5,7 ipm voor kleur neemt het printen van een foto van 10 x 15 cm zonder witrand zo'n 44 seconden in beslag.

Print en scan moeiteloos met smartapparaten en de PRINT-app van Canon; geen internetverbinding nodig dankzij de ingebouwde Acces Point-modus
Uw smartphone is er klaar voor en deze printer ook. Download de PRINT-app van Canon. Hiermee kunt u printen en scannen via uw smartphone of tablet en krijgt u toegang tot clouddiensten. De ingebouwde Acces Point-modus stelt ad hoc een wireless netwerk in waarmee u rechtstreeks kunt printen en scannen zonder dat ju zich eerst online of bij een Wi-Fi netwerk hoeft aan te melden.

Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link
Dankzij de verbeterde PIXMA Cloud Link print u binnen enkele seconden foto's van Facebook, Instagram en online fotoalbums. Ook kunt u documenten printen vanaf en scannen naar cloudservices zoals Google Drive, OneDrive en Dropbox. U kunt zelfs gescande bestanden en foto's rechtstreeks in een e-mailbericht bijvoegen en verzenden, en dat allemaal zonder gebruik te maken van een pc.

Print meer pagina's voor uw geld met de optionele XL-inktcartridges en automatisch dubbelzijdig printen
Profiteer van minimale verspilling en maximale besparing. Print meer pagina's voor uw geld en bespaar maximaal 50% als u gebruikmaakt van de optionele XL-inktcartridges. Dankzij dubbelzijdig printen bespaart u papier.

Geniet bij het maken van persoonlijke wenskaarten, kalenders en nog veel meer met Easy-PhotoPrint+
Ontdek uw creatieve kant en experimenteer met Easy-PhotoPrint+. Met deze online service kunt u moeiteloos wenskaarten, fotocollages en nog veel meer ontwerpen en printen op basis van uw eigen afbeeldingen op uw tablet, je pc of in de cloud.

Specificaties

  • EAN: 4549292126846
  • Productcode: 1391813
  • Minimum afname: 1
  • Verpakking: per stuk
  • OEM-code: 0515C109AA