Naar boven

Brother DCP-1612W multifunctional

Art.nr:
430206
Merk:
Levertijd:
Levertijd 1 - 2 werkdagen. Wilt u het product afhalen in één van onze 6 winkels? Bel dan naar de winkel of mail welcome@yourinkstation.nl

Omschrijving

Deze Brother DCP-1612W Laserprinter levert een geweldige draadloze All-In-One ervaring voor de drukke thuiskantoor omgeving. De stijlvolle, betrouwbare en compacte Brother printer is multifunctioneel. Printen, scannen en kopiëren, het kan allemaal met de zwart-wit printer van Brother. Maak verbinding met de printer via WiFi en print direct vanaf je mobiel of gebruik een USB-printkabel, let op deze wordt niet meegeleverd. Sla tot wel 150 vellen papier op in de ruime papierlade en print tot wel 20 pagina's per minuut.

Afdrukken zonder problemen
Dankzij de innovatieve anti-jam technologie worden papierstoringen tot een minimum beperkt en print je tot wel 20 pagina’s per minuut. De eerste pagina wordt al geprint in minder dan 10 seconden.
Makkelijk te installeren
De DCP-1612W is zeer eenvoudig te installeren, zowel via USB als draadloos. Na het opstarten van de installatie procedure kan er binnen enkele minuten geprint worden via PC, smartphone of tablet.
Stijlvol en compact design
De stijlvolle Brother DCP-1612W is zeer compact uitgevoerd en kan daardoor eenvoudig op een plank of een bureau geplaatst worden. Wat betreft de printsnelheid en printkwaliteit doet deze kleine laserprinter niet onder voor modellen uit een duurdere klasse.

Inhoud van de verpakking
Brother DCP-1612W
Stroomkabel
Toner
Handleidingen

Goed om te weten:
Garantie 1e jaar Pick-up & return, 2e jaar Carry-in.
Een eventuele USB-printerkabel is niet inbegrepen.


Maak gebruik van de gratis garantie upgrade en profiteer het 1e jaar van on-site of pick up and return service. Het tweede garantie jaar blijft in de vorm van carry-in.
Lees hier meer informatie.

Specificaties

  • EAN: 4977766747035
  • Productcode: 430206
  • Minimum afname: 1
  • Verpakking: per stuk
  • OEM-code: DCP1612WH1

Alternatieve producten